6. 7. 2020

Stargirl se vrátí s druhou řadou

Stargirl se vrátí s druhou řadou

Hvězdička nám jen tak nevyhasne. Stanice The CW prodlužuje svou letošní superhrdinskou novinku Stargirl pro druhou řadu. Seriál původně pochází od streamera DC, ovšem od druhé řady to bude právě The CW, která bude seriál exkluzivně vysílat ve svém programu. Nové díly poběží na CW a o den později budou k dispozici na CWčkovských streamovacích platformách.

Stargirl proto nebude k dispozici na DC Universe. Streamer upouští od vlastní původní tvorby, značka se chce soustředit hlavně na komiksy a novinky pro fanoušky. Další původní seriály Titans a Doom Patrol nově bude produkovat ve spolupráci s HBO Max.

Brec Bassinger hraje v seriálu hlavní roli Courtney Whitmore, která dá dohromady nezvyklou skupinku mladých hrdinů, aby společně porazili zloduchy z minulé éry. Seriál vzniká na motivy postav, které pomohly ke kariéře tvůrci komiksů Geoffu Johnsovi. Ten postavy představil poprvé v roce 1999 a při jejich tvorbě se inspiroval svou sestrou, která o tři roky dříve tragicky zemřela při letecké nehodě. V dalších rolích se zde objevují Luke Wilson, Amy Smart, Yvette Monreal, Anjelika Washington, Cameron Gellman a další.

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu