14. 4. 2020

CBS ruší God Friended Me!

CBS ruší God Friended Me!

Tak tohle je nečekaná zpráva. Stanice CBS dnes oznámila, že po dvou řadách ruší své nedělní drama God Friended Me. Seriál odvysílá závěrečný díl 26. dubna.

Podle dostupných informací stanice rozhodnutí oznámila tvůrcům dostatečně dopředu, takže měli možnost vytvořit seriálu dobré zakončení. Drama se s fanoušky rozloučí dvouhodinovou finálovou epizodou.

„Jsme nesmírně pyšní na jedinečný koncept a povzbudivé příběhy, které nám seriál v uplynulých dvou řadách vyprávěl,“ uvedla CBS a WBTV ve společném vyjádření. „Děkujeme výborným hercům, scenáristům, producentům a štábu za seriál, který rozproudil konverzaci o víře, životu a štěstí. Tvůrčí tým vymyslel poslední žádost o přátelství a závěr, který Milesovu cestu uspokojivě uzavře.“

I když seriál nikdy neměl velkou sledovanost v klíčové demo skupině, dokázal si získat slušné publikum. V minulé sezóně se zařadil do top 3 nejsledovanějších novinek s 10 milioiny diváků, nicméně letos musel čelit nižším číslům.

Kvůli současné situaci a nemožnosti natáčet piloty v klasické pilotové sezóně se navíc očekávalo, že stávající seriály dostanou od stanic více podpory.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře19zobraz všech 19 příspěvků
andromache

andromache

Jo, v komixech v podstatě klasická pravidla přírodních zákonů neplatí, takže co není, může být...
před 4 roky
Micuda98

Micuda98

Očividně se k tomu schyluje. :D
před 4 roky
andromache

andromache

Taky bych to tak viděla :D.
před 4 roky
Další články k tématu