12. 12. 2017

Seriálové osudy: The Punisher

Seriálové osudy: The Punisher

Netflix svého oblíbeného antihrdinu jen tak nepropustí. Streamovací služba právě oznámila, že byl Punisher prodloužen pro druhou sérii. Rozhodnutí přichází necelý měsíc po uvedení první řady, která se na Netflixu streamuje od 17. listopadu.

Než získal svůj samostatný seriál, hrdina se objevil ve druhé sérii Daredevila, který se chystá na svou novou řadu, stejně jako i Jessica Jones a Luke Cage. Punisher zdvihá násilí a brutalitu těchto seriálů ještě o třídu výš. Dokonce jeho panel na říjnovém Comic-Conu v New Yorku musel být zrušen, protože se měl pořádat těsně po tragickém masovém střílení v Las Vegas.

Punisher se v komiksové podobě poprvé představil v roce 1974 v The Amazing Spider-Man. Hlavním hrdinou je bývalý voják Frank Castle, který bezcitně vyhledává a zabíjí mafiány a kriminálníky. V seriálu se hlavní role ujal Jon Bernthal.

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
hanee

hanee

Takové zprávy potěší.
před 6 roky
kunlun

kunlun

Výborně.
před 6 roky
Jenny17

Jenny17

Super zpráva .o)
před 6 roky
Další články k tématu