1. 12. 2017

Seriálové osudy: Stranger Things

Seriálové osudy: Stranger Things

Netflix právě oznámil, že svůj velký nadpřirozený hit Stranger Things prodlužuje pro třetí řadu! Seriál se vrátí s novými epizodami v roce 2018. Rozhodnutí není překvapivé. Už loni, když se seriál poprvé představil, se z něj rychle stal fenomén a doslova přes noc proměnil hlavní herečku Millie Bobby Brown v hvězdu.

Druhá série se začala streamovat minulý měsíc a chvála ze strany kritiků i fanoušků zůstala stále stejná. I když Netflix nezveřejňuje sledovanost, podle Nielsenu získala první epizoda druhé řady neuvěřitelných 15,8 milionu diváků během prvních tří dnů od premiéry a celkově mají epizody druhé řady v průměru 4 miliony diváků během těchto tří dnů.

Prozatím nebylo oznámeno, zda se všichni herci opět vrátí ve třetí sérii.

O úspěchu seriálu svědčí i úctyhodných 18 nominací, které získal během letošního ročníku Emmy. Z těchto nakonec ve vítězství proměnil pět.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
kacka14

kacka14

jsem jediná, co si myslí, že měly stranger things skončit 1 sérií?
před 6 roky
patrik1177

patrik1177

Nejspíš jo :)
před 6 roky
Vachisek

Vachisek

naopak ten seriál má obrovskou hloubku a po první sérii by ho byla škoda... přeci jen objevovat shadow world...
před 6 roky
Další články k tématu