6. 9. 2018

Seriálové osudy: Designated Survivor

Seriálové osudy: Designated Survivor

Tak přece jen se dočkal! Designated Survivor je dalším seriálem, který padl za oběť jatkám konce minulé sezóny, když jej stanice ABC v květnu zrušila po druhé sezóně. Nyní je však zpět v plné síle a fanoušci se můžou těšit na třetí řadu!

Tím rytířem na bílém koni, který seriál oživil z propadliště dějin, se stává… Netflix! Ano, opět je to Netflix, který rozšiřuje svou bohatou nabídku původních seriálů o tento politický kousek s Kieferem Sutherlandem v hlavní roli.

Rozhodnutí přichází po velmi zdlouhavých vyjednáváních. Objednaná třetí řada bude obsahovat deset epizod, kterých se ujme nový showrunner Neal Baer. Vrátí se téměř všichni herci v hlavních rolích – Sutherland, Kal Penn, Adan Canto a Italia Ricci. Maggie Q nyní o svém návratu vyjednává. Natáčení začne již letos a premiéra se uskuteční v roce 2019.

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
pataaaaaa159

pataaaaaa159

Nerad tě zklamu, ale všechny seriály na netflixu jsou prezentovány jako netflix original.
před 5 roky
Micuda98

Micuda98

Kde na to ten Netflix bere? U Amazonu to chápu, ale u Netflixu... Kolikátý je to letos už seriál?
před 5 roky
spike

spike

Je to úplně jednoduché. Netflix se samozřejmě zadlužuje ale, protože má stále solidní zisky tak...
před 5 roky
Další články k tématu