2. 2. 2018

Seriálové osudy: Sherlock, Unfortunate Events, Suburra atd.

Seriálové osudy: Sherlock, Unfortunate Events, Suburra atd.

Dočkáme se někdy páté řady Sherlocka? Rozhodně ne v nejbližší době, a tou myslíme i pravidelné tříleté čekání na novou řadu. Tvůrci Steven Moffat a Mark Gatiss v rozhovorech uvedli, že nevylučují, že by se v budoucnu ke slavnému detektivovi mohli vrátit, nicméně v současnosti to není v plánu. „Nemáme aktuálně žádné plány, ale s obecným nadšením nás i fanoušků bych se nedivil, kdybychom do toho v budoucnu všichni znovu šli,“ prozradil Moffat. Gatiss k tomu dodal: „Teď pracujeme na Draculovi, který nám zabere nejméně dva roky. Rozhodně se nevrátíme k Sherlockovi, dokud budeme u Draculy. Nikdy neříkej nikdy, ale zrovna teď nemáme žádné plány.“ Prozatím tedy pátá série Sherlocka není v plánu.

Herec Neil Patrick Harris v rozhovoru uvedl, že seriál od Netflixu s názvem A Series of Unfortunate Events skončí třetí sérií. Streamovací služba ho před několika měsíci prodloužila rovnou pro druhou i pro třetí řadu, které odvypráví zbytek knih Lemonyho Snicketa. Seriál se jich drží poměrně přesně, takže je logické, že jakmile zdrojový materiál vyčerpá, nebude už dál pokračovat. Fanoušci si tedy můžou být jisti, že i když seriál bude mít jen tři řady, odvypráví kompletní příběh a nedojde k úpadku kvality zbytečným natahováním.

Kromě těchto dvou hlavních zpráv ale v posledních třech dnech padl ortel i nad jinými seriály. Zde máte kompletní seznam.

Prodlouženo

Death in Paradise (BBC, 8. série)
Suburra (Netflix, 2. série) → NPL
The Chi (Showtime, 2. série) → NPL

Zrušeno

Sherlock (BBC, konec po 4. sérii)
Series of Unfortunate Events, A (Netflix, konec po nadcházející 3. sérii) → NPL
Shut Eye (Hulu, konec po 2. sérii) → NPL
Dice (Showtime, konec po 2. sérii) → NPL

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Nira

Nira

Ohledně Sherlocka a Unfortunate Events nic překvapivého, ale mám radost z Death in Paradise :-)
před 6 roky
milosh

milosh

Taky myslím, že Sherlock byl postupem času až příliš překombinovaný, pár let u ledu mu určitě prospěje....
před 6 roky
kjama

kjama

Sherlock byl už trochu moc..., Moffat nejdřív zvrtal Doctora a pak se vrhl na Sherlocka. Takže žádná škoda.
před 6 roky
Další články k tématu