13. 5. 2017

Seriálové osudy: Baby Daddy

Seriálové osudy: Baby Daddy

Otcovská dobrodružství Bena Wheelera se blíží ke konci. Stanice Freeform zrušila svou vlajkovou komedii Baby Daddy, aktuální šestá řada bude pro seriál poslední.

Zprávu oznámila jedna ze scenáristů seriálu na svém Instagramu. Život hlavního hrdiny se od základu změnil ve chvíli, kdy zjistil, že jeho známost na jednu noc vyústila v narození dcery, o níž neměl ani tušení, dokud se mu neobjevila před vchodem do domu. S pomocí svého bratra Dannyho, spolubydlícího Tuckera, kamarádky Riley a mámy Bonnie se Ben pomalu naučil, co rodičovství obnáší.

Finále seriálu bude odvysíláno 22. května, ve kterém otěže statusu „baby daddy“ převezme Danny, jemuž Riley porodí vlastní dítě.

Na Freeform tak nyní zůstává pouze jediná komedie – Young & Hungry. Nicméně kabelovka má v rukávu další tři komediální novinky, mezi nimiž nechybí komedie od Marvelu nebo spin-off k seriálu Black-ish.

Baby Daddy 2012 – 2017 for 6 seasons – we have laughed together, we have loved together, we have experienced joy, sorrow and pain – together. We have traveled, met each other's families, married, had babies, became best friends, and some of us even lived together. We have been through more in 5 years than some people experience in a lifetime – together. I wish I had a photo of every single person who worked on the show and stepped through our stage barn doors. what a remarkable time in my life. You are all pure sunshine to me. This was not just a television show – it was a family. I love you all!

Příspěvek sdílený heidi clements (@welcometoheidi), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2017–05–13T12:51:39+0­0:00“>Kvě 13, 2017 v 5:51 PDT</time>

BABY DADDY 2012 – 2016 what a ride

Příspěvek sdílený heidi clements (@welcometoheidi), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2017–05–13T12:16:28+0­0:00“>Kvě 13, 2017 v 5:16 PDT</time>

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
kate23

kate23

nééé tenhle seroš néé :-( i 2 socky mě tak nemrzeli. Danny bez trička mi bude chybět :-( :-(
před 7 roky
katush

katush

2BG aj BD ? snažia sa ma zabiť ? lebo ak áno, ide im to veľmi dobre. Strašne mi to bude chýbať (a nevadí...
před 7 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Seriál už podle mě přečkal to nejhorší období a zase se celkem zvedal, škoda. Jako za ty roky jsem si zvykla...
před 6 roky
Další články k tématu