6. 1. 2018

Seriálové osudy: Young Sheldon

Seriálové osudy: Young Sheldon

Ani o víkendu nám americké televizní stanice nedají vydechnout! Stanice CBS právě oznámila, že svou letošní komediální novinku Young Sheldon prodlužuje pro druhou sezónu. Spin-off slavného Big Bangu se tak v sezóně 2018/19 vrátí na televizní obrazovky s novými epizodami. Rozhodnutí přichází pouhé dva dny po silném návratu z vánoční pauzy.

Young Sheldon se v září stal prvním seriálem, který se dočkal objednávky plné série. Ta přišla jen dva dny po samotném odvysílání pilotu, který získal silný rating 3.8 a přes 17 milionů diváků a stal se tak nejsledovanější premiérou na stanici od roku 2011. Po návratu tento týden komedie sklidila také velký úspěch s ratingem 3.3 a 16,2 miliony diváků, což byl její nejlepší výsledek od samotné premiéry.

„Young Sheldon měl velký a velmi pozitivní dopad na náš program i za tu krátkou dobu, co se vysílá,“ uvedla ředitelka CBS Entertainment Kelly Kahl. „DNA seriálu je pevně svázáno s The Big Bang Theory, ale Young Sheldon si přesto dokázal najít své vlastní místo v televizním vesmíru, a to především díky jedinečnému tvůrčímu nádechu, výbornému scénáři a nadaným hercům v rámci všech generací. Nemůžeme se dočkat toho, jak se rodina bude vypořádávat se Sheldonem, který bude zase o rok starší… a také chytřejší.“

Seriál je dle očekávání nejlepší novou komedií letošní sezóny, a to jak do celkového počtu diváků, tak i mezi dospělými 18–49 let, a celkově jde o druhou nejlepší komedii na Velké pětce, hned za TBBT.
Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
milosh

milosh

TBBT mě minulo, takže neplánuju, ani jeho odnož, ale "povinný" bod potěší :)
před 6 roky
phoebess

phoebess

Bála jsem se, že Young Sheldon bude slabým odvarem TBBT a bude nedostatky honit vtípky přitaženými za vlasy,...
před 6 roky
Redmarx

Redmarx

Souhlas, Young Sheldon se povedl, ten kluk to hraje hodne dobre a i ostatni role se podarilo dobre...
před 6 roky
Další články k tématu