12. 5. 2018

Seriálové osudy: American Housewife

Seriálové osudy: American Housewife

Další dobré zprávy tentokrát přichází pro fanoušky komedie American Housewife. Stanice ABC seriálu objednává třetí řadu. Rozhodnutí to není překvapivé, jelikož jde o jednu z komediálních stálic, která si po celou sezónu udržuje stabilní sledovanost a podílí se na celkových výborných výsledcích komediálních bloků stanice.

Seriál se poprvé představil na podzim 2016 a okamžitě se vyšvihl mezi velmi dobře sledované seriály. Ve druhé řadě čísla sice klesla, stále jsou ale na solidní úrovni. Seriálu jistě napomáhá i silný předskokan Modern Family.

American Housewife vypráví o Ottových, typické americké rodince se třemi dětmi, žijící v malém městě v Connecticutu. Jsou však obklopeni falešnými lidmi a zejména Katy se protiví ostatní matky a sousedky, které jsou posedlé dokonalostí a svým vzhledem. Zároveň se snaží svým dětem dopřát vzdělání a spokojené životy, a tak musí spoustu věcí překousnout.

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu