2. 5. 2017

Seriálové osudy: Pitch

Seriálové osudy: Pitch

Všichni jsme věděli, že to přijde, nyní je to ale oficiální a někteří šťastlivci můžou slavit bod do tipovačky. Stanice Fox oficiálně oznámila, že své letošní nové drama Pitch ruší po první sérii. Nových epizod se fanoušci již nedočkají. Rozhodnutí o zrušení není překvapivé, jelikož se drama od začátku potýkalo s nízkou sledovaností.

Stanice vkládala do Pitch svou velkou důvěru. Byl to pravděpodobně její nejvíce propagovaný podzimní seriál, ovšem nikdy si k němu nenašlo cestu dostatečné množství fanoušků. Před dvěma týdny byly rozvázány smlouvy se scenáristy, takže bylo jen otázkou času, kdy stanice zrušení oznámí veřejně. Včera dostali konečné rozhodnutí tvůrci a producenti Dan Fogelman a Kevin Falls, kteří jej obratem oznámili na sociálních médiích.

Pitch pojednává o první ženě v národní baseballové lize. Během své podzimní premiéry se novinka dočkala velmi pozitivních recenzí, nicméně sledovanost byla v průměru pouze na ratingu 0.8 a 3 milionech divácích.

Sledovali jste Pitch? Mrzí vás jeho zrušení? Slavíte body do tipovačky?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
carolos

carolos

Nechápem, prečo práve do tohto seriálu vkladala stanica také veľké nádeje. Už len ten samotný popisok tu na...
před 7 roky
Koldik

Koldik

Ani ja...
před 6 roky
lenochod6

lenochod6

achjo, a co mám teď dělat, když to skončilo, jak to skončilo, vymyslet si vlastní pokračování? Kdyby se...
před 3 roky
Další články k tématu