30. 5. 2019

Seriálové osudy: The Enemy Within, The Village, Abby's

Seriálové osudy: The Enemy Within, The Village, Abby's

Stanice NBC dnes zrušila hned tři své novinky. Po první sérii se loučí komedie Abby's a dramata The Village a The Enemy Within. Ačkoliv se osud těchto seriálů očekával, stanice během Upfronts prezentací trvala na tom, že není nic definitivní a o potenciálním pokračování se stále jedná.

„Ačkoliv je schéma pro příští sezónu nabité, chceme dát těmto seriálům šanci naplnit svůj potenciál. Rozhodně se na ně ještě podíváme,“ uvedl ředitel stanice George Cheeks 12. května. „Nezapomínejme, že vytváříme program na 52 týdnů v roce, takže je zde ještě spoustu místa.“

Je však potřeba uznat, že rozhodnutí o zrušení není překvapivé. Ani jeden z těchto seriálů si nedokázal získat potřebný úspěch u diváků nebo kritiků. The Village a The Enemy Within už finálové epizody odvysílaly, Abby's ještě fanouškům posledních pár dílů dopřeje.

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Moni Peace

Moni Peace

The Village som si celkom obľúbila. Chýbajú mi v poslednej dobe nejaké dobré seriály podobného...
před 4 roky
Další články k tématu