20. 12. 2017

Seriálové osudy: Dark

Seriálové osudy: Dark

Netflix prodloužil své tajemné německé drama Dark pro druhou řadu. Thriller se vrátí v roce 2018 s novými epizodami. Seriál pochází z pera tvůrců Barana bo Odara a Jantje Friese. Příběh je zasazen do současného německého městečka, kterým otřese zmizení dvou malých dětí. Tato událost postupně odhalí lži a neupřímné vztahy mezi čtyřmi rodinami. V desetidílné první sérii navíc přichází nadpřirozený twist, který příběh spojuje s minulostí, konkrétně s rokem 1986 v témže městě.

„Když jsme poprvé slyšeli o Dark, hned na začátku jsme si uvědomili, že jsme dosud nic podobného neviděli, ať už v Německu, nebo kdekoliv jinde po světě,“ uvedla Kelly Luegenbiehl, viceprezidentka mezinárodní tvorby Netflixu. „Dark je důkazem, že výborný příběh najde ohlasy po celém světě. Jsme nadšeni, že naši předplatitelé se ponořili do tohoto záhadného světa, a my díky tomu budeme moct pokračovat v odhalování, co dalšího příběh ukáže.“

Dark je prvním německým seriálem Netflixu. Hned po premiéře získal seriál pozitivní ohlasy nejen v Německu, ale po celém světě, mnohdy v souvislosti s připodobňováním ke Stranger Things.

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
carolos

carolos

Ďakujem ti Netflix k darčeku pod stromček :) Ten seriál má úžasnú, skľučujúcu atmosféru. Navyše...
před 6 roky
24ron24

24ron24

YEEES, tak to je pecka! Výborný seriál, veľmi milo ma prekvapil ;) To prelínanie časových línii, ako pomaly...
před 6 roky
Další články k tématu