28. 2. 2017

Seriálové osudy: Feud

Seriálové osudy: Feud

Ještě před premiérou první řady stanice FX prodloužila svou novou antologii Feud, která pochází z pera tvůrce Ryana Murphyho. Druhá série bude obsahovat 10 epizod a dokonce už víme také téma, kterým se bude zabývat.

Již za pár dnů se můžeme těšit na první sérii Feud. Ta vypráví příběh o legendární rivalitě mezi dvěma největšími hereckými hvězdami, Joan Crawfordové a Bette Davisové. Obě herečky v roce 1962 spojily síly, aby spolupracovaly na filmu, který měl oživit jejich upadající kariéry. Výsledek byl kritiky opěvovaný hororový trhák What Ever Happened to Baby Jane? (Co se vlastně stalo s Baby Jane?), který získal pět nominací na Oscara a stal se kultovní klasikou. Pro obě herečky byla ale skutečným hororem nutnost vzájemné spolupráce.

Druhá řada bude mít premiéru v roce 2018 a čeká nás v ní snad ještě známější rozepře. Vydáme se do Velké Británie, konkrétně ke královské rodině. Možná už tušíte… FEUD: Charles and Diana bude pojednávat o bouřlivém manželství nástupce trůnu a celou zemí milované princezny Diany.

Příběh o lásce a nenávisti byl již několikrát předmětem různých filmů, nyní se dočká i seriálového zpracování. Scénář napíše Murphy ve spolupráci s tvůrcem seriálu Brothers & Sisters, Jonem Robinem Baitzem.


Těšíte se na Feud? Jak se vám zamlouvá téma druhé série? Budete koukat na slavné manželství s tragickým koncem?

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Adík

Adík

Nechápejte mě špatně, ale pod záštitou Ryana Murphyho může dopadnout ta 2. série jakkoliv.. takže jsem...
před 7 roky
Destinytte

Destinytte

Super, to zní nadějně. :)
před 7 roky
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Jen ať. Takových seriálů televizní svět potřebuje mnohem víc. Vizionářů je v této branži čím dál míň.
před 7 roky
Další články k tématu