14. 1. 2017

Seriálové osudy: The Affair

Seriálové osudy: The Affair

Aféra i nadále pokračuje. Kabelovka Showtime oznámila, že své komorní drama The Affair prodlužuje pro čtvrtou sérii. Na nové epizody se fanoušci můžou těšit na konci letošního roku.

Rozhodnutí o prodloužení přichází jen několik dnů před finále aktuální třetí řady, které bude odvysíláno v neděli 29. ledna. Radostnou zprávu oznámil během TCA panelu stanice její ředitel David Nevins.

The Affair nepatří k nejsledovanějším seriálům stanice, dokonce ani nesbírá jedno ocenění za druhým. Jde však o stabilního hráče, který každý týden přiláká k obrazovkám věrnou skupinu diváků.

The Affair se připojuje k již dříve prodloužené komedii Shameless. Naopak bylo oznámeno, že drama Masters of Sex je zrušeno.


Patříte mezi fanoušky The Affair? Jak se vám líbí aktuální třetí řada? Jste rádi za prodloužení, nebo by měl seriál pomalu směřovat ke svému konci?

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
La.Volpe

La.Volpe

Ten konec 3. série byl podle mě v rámci možností dost povedený a škoda to kazit další řadou. Ale hodlám...
před 7 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

Fakt? Já jsem zatím u osmého dílu a docela jsem se zhrozil, když jsem viděl to dosavadní skóre, co má...
před 7 roky
La.Volpe

La.Volpe

No on ten díl je zvláštní tím, že se většina epizody odehrává v Paříži. A hodně se tam mluví...
před 7 roky
Další články k tématu