21. 1. 2013

Sedm statečných...

Sedm statečných...

… dostane šanci ucházet se o přízeň Američanů. Minimálně té hrstky, co bude vybraná jako testovací vzorek, podle kterého stanice určí, které seriály nasadí v nové sezóně.

Tři projekty NBC a čtyři projekty CBS získaly pilotovou objednávku. Směle tedy můžou začít obsazovat herce, což je pro nás, pro fanoušky, už mnohem zábavnější, než jen suché čtení o tom, co by mohlo teoreticky někdy časem být. Ale to předbíhám. Zatím jsme ještě v té „nezáživné“ části, kterou ale nejde přeskočit ;) Samozřejmě s piloty teprve začínáme, v průběhu zimy a jara se jich nahromadí desítky, které vám později přehledně nabídneme v článkách, rozdělené podle jednotlivých stanic.

Kdo tedy dostal časnou objednávku? Zde jsou vítězové:

CBS

Super Clyde: Greg Garcia (Raising Hope, My Name Is Earl) stojí za touto komedií, ve které se prodavač fast foodu rozhodne, že se stane superhrdinou.

Nepojmenovaná komedie: Taktéž od Garcii. Život jednoho čerstvě rozvedeného muže se zkomplikuje ve chvíli, kdy se k němu rozhodnou nastěhovat jeho rodiče.

The McCarthys: Komedie o irské katolické rodině, která nemůže odpustit svému synovi ne to, že je gay, ale to, že s příbuznými netráví dostatek času.
(více zde)

The Ordained: Pro změnu jedno drama, ve kterém se syn z kennedyovsky orientované rodiny rozhodne opustit kněžství a farnost a stát se právníkem, aby chránil svou sestru-političku, na kterou má někdo pifku.

NBC

Nepojmenovaná komedie: Pohled na randící život dvacátníků, na který se nahlíží skrze skupinku přátel. V čele stojí Matthew, kterého tři nejlepší kámoši nutí, aby konečně začal zase chodit na schůzky.
(nic moc více zde, č. 1)

Assistance: Pilně pracující asistentka je vtažena mezi svého kolegu, o kterém všichni říkají, že je její „pracovní manžel“, a svého skutečného snoubence. Kromě toho musí dívka zvládat plnit požadavky svého náročného (překlad: šíleného) šéfa.

Donor Party: Nezodpovědný muž je donucen dospět, když se dozví, že z dob, kdy dával své sperma do banky, má rázem několik dětí. Jedna ze svobodných matek, která jeho sperma využila, s ním nyní naváže vztah. Mají syna, o kterém hrdina dosud nevěděl.


Máte vybráno? Komu byste dali šanci? A koho byste rádi měli v hlavních rolích?

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
lukascoolarik

lukascoolarik

Dost nic moc, ale kdybych si musel vybrat, tak asi Super Clyde.
před 11 roky
ragelly

ragelly

Jinak tohle je samozřejmě teprve začátek, v následujících týdnech/měsících budou desítky objednaných...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

tak jako dalo by se to poslední, ale hodně záleží na zpracování. ostatní mi nezní nijak světoborně.
před 11 roky
Další články k tématu