2. 11. 2013

Číslo sedm! Který nešťastník je zrušen?

Číslo sedm! Který nešťastník je zrušen?

Nejnovější oběť letošní sezóny patří k novinkám velké pětky, proto pokračujeme v našem odpočítávání odpadlíků. Nešťastnou sedmičku si tentokrát vylosovala jedna z komedií stanice ABC.

I přes objednávku na dva dodatečné scénáře k potenciálním epizodám se ABC nakonec rozhodla nepokračovat se svou komedií Back in the Game. Tato komediální novinka není ratingově nejhorší, ale bohužel nedokázala dostatečně zaujmout ani diváky, ani kritiky (srovnání s Trophy Wife později).

Back in the Game na televizních obrazovkách zůstane až do doby, kdy seriál odvysílá všech třináct epizod. Více se už ovšem fanoušci nedočkají. Zrušení potvrdil na svém Twitteru Robb Cullen, jeden z tvůrců seriálu: „ABC se rozhodla nepokračovat s Back in the Game. Děkujeme všem fanouškům a kamarádům za jejich podporu.“

Pro zbytek nových komedií stanice se páteční večer nesl ve znamení dobrých zpráv. The Goldbergs a Trophy Wife dostaly objednávky na celé série s 22 epizodami, Super Fun Night bude doplněn o čtyři extra epizody.

Co se ratingů týče, Back in the Game stála na úrovni The Goldbergs a tři desetinky nad Trophy Wife. Trophy Wife je nejhůře sledovaná komedie stanice, která má ovšem jednu výhodu. Těží z poměrně značného zájmu televizních novinářů a kritiků, což Back in the Game chybělo.


Koukali jste na Back in the Game? Mrzí vás zrušení? Zůstanete se seriálem celých třináct epizod? A co tipovačka, máte nové body?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
lukascoolarik

lukascoolarik

Na jednu stranu je to škoda, protože Back in the Game se mi docela líbilo. Na druhou stranu je to opět...
před 10 roky
Carmen

Carmen

Já se ani nedivím no a další bod do tipovačky je na světě :)
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

seriál jsem měla ráda, ale musím uznat, že někdy se vtip nekonal celých 10 minut.
před 10 roky
Další články k tématu