9. 5. 2014

ABC: Oslíčku, obnov mě!

ABC: Oslíčku, obnov mě!

Stanice ABC s prodlužováním svých seriálů čekala téměř na poslední chvíli. Po včerejším přívalu nových informací ze strany konkurenčních stanic však ani ona nevydržela a rozhodla se oznámit, které své seriály oficiálně prodlouží pro následující sezónu. Držte si klobouky, je jich plný ranec!

Agents of S.H.I.E.L.D.

Seriál se dočká druhé řady. S objednávkou se víceméně počítalo, i když fanoušci museli žít dlouho v nejistotě kvůli klesajícím ratingům. Nicméně Agenti jsou úspěšní u mladých mužů a v číslech DVR zaznamenávají nárůst o 60 procent.

Modern Family

Seriál se vrátí s šestou řadou. Zde není co řešit. Nejsledovanější komedie stanice, která i po pěti letech dokáže přitáhnout fanoušky. ABC by nebyla příliš chytrá, kdyby se svého frontrunnera zbavila. A to i přes to, že svým hereckým hvězdám musí platit o poznání tučnější částky než na začátku.

The Goldbergs

Seriál se vrátí s druhou řadou. The Goldbergs je malým překvapením. Seriál dostal prodlužující objednávku především díky velkému nárůstu čísel sledovanosti z DVR (o více než 50 procent). Pilot získal rating 3.2, šlo o nejlepší start novinky stanice za více než rok.

The Middle

Seriál se vrátí s šestou řadou. Dávno nejde o následovníka Modern Family. The Middle se dokázal postavit na vlastní nohy a úspěšně otvírat středeční večery. Prodloužení jistě napomáhá i to, že se The Middle nedávno začal vysílat v syndikaci na Hallmark Channel.

Resurrection

Seriál se vrátí s druhou řadou. Tak tady platí, co všechno se pro peníze neudělá. Resurrection byl od začátku představován jako minisérie. Díky vysokým ratingům (pilot 3.6), které mnohdy předčily i OUaT, se však dočkává objednávky nových epizod. Tvůrci přece jen nechali otevřená vrátka, když ve finále série odhalili cliffhanger.

Scandal

Seriál se vrátí se čtvrtou řadou. Tady ABC neměla co řešit. Své nejsledovanější drama musela stanice letos ukončit předčasně kvůli těhotenství hlavní představitelky. Příští rok je však Scandal připraven vrátit se v plné síle.

Grey's Anatomy

Seriál se vrátí s jedenáctou řadou. A bez Cristiny. I přes úctyhodný věk zůstává Grey's jedním z nejsledovanějších seriálů stanice. Kromě Sandry Oh všichni hlavní představitelé letos podepsali nové dvouleté smlouvy.

Once Upon a Time

Seriál se vrátí se čtvrtou řadou. I přes pokles půl stupně ratingového bodu oproti loňskému roku se ABC své pohádky nevzdává. Novou sérii pak obohatí Michael Socha, hvězda neúspěšného a již zrušeného spin-offu Once Upon a Time in Wonderland.

Castle

Seriál se vrátí se sedmou řadou. Nebojte, ani na Castla stanice nezapomněla. Castle si drží stabilní fanouškovskou základnu i přes konkurenci NBC (The Blacklist). V DVR číslech pak sledovanost slušně stoupá.

Revenge

Seriál se vrátí se čtvrtou řadou. Otázka však je, zda nebude poslední. Revenge letos čelí velkému úpadku sledovanosti. Předpokládáme, že seriál zachránila pouze blížící se syndikace. Bude záležet na tom, jak si povedou nově objednané seriály, zda budeme zprávu o prodloužení Revenge psát i v příštím roce.

Stanice včera oznámila jen prodlužovačky. Zda přežijí ještě nějaké z nerozhodnutých seriálů, nebo zda budou všechny zrušeny, se dozvíme během následujících dní.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře44zobraz všech 44 příspěvků
Ragnarok8

Ragnarok8

Za Castla a Agenty jsem vážně nadšený, Ressurection ještě plánuji zhlédnout, tak je super že s vidinou...
před 10 roky
Leeuska

Leeuska

Super, paráda, Agenti budou :-) tak to jsem moc ráda. Revenge tedy dost natahují, ale stále není dořešeno,...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Agenti a Goldbergs mě překvapili. Z Agentů se vyklubal celkem průměrný seriál. I ty ohlasy mohly být lepší....
před 9 roky
Další články k tématu