6. 8. 2016

Podzim 2016 na Nově

Podzim 2016 na Nově

ČT máme za sebou a tentokrát se podíváme na to, co si pro letošní podzim připravila Nova. Jak už je zvykem, skupina Nova se pevně drží svých zaběhlých stálic, které se jí rok co rok vyplácí. I přesto si stanice v programu našla místo i na několik novinek, na které se rovněž podíváme.

Těšit se můžeme na návrat oblíbených seriálů, mezi které patří Ulice či Ordinace v růžové zahradě 2, ale také soutěžních pořadů, například druhá řada Tvoje tvář má známý hlas nebo MasterChef Česko.

Osvědčená klasika

Začneme původní seriálovou nabídkou, kterou zahajuje nestárnoucí Ulice. Její obyvatelé budou opět čelit potížím i radostem každodenního života a objeví se i několik nových tváří, které zamíchají kartami. Do kalendářů si můžete zapsat pondělí 22. srpna, kdy tradičně v 18:30 započne již dvanáctá sezóna. Svou dvanáctou řadu zahájí i seriál Ordinace v růžové zahradě 2, který stanice popisuje jako nejoblíbenější seriál současnosti. I partu z nemocnice čekají problémy všech možných kalibrů, návrat nastane už v úterý 30. srpna.

Nova nezapomněla ani na svůj nejnovější hit Tvoje tvář má známý hlas, který se krátce po představení dočká své druhé série. Tentokrát se usadí na nedělních večerech a moderovat ji bude Ondřej Sokol. Po roce se vrátí i MasterChef Česko; tato kulinářská show se usadí na pondělních a středečních večerech, prvních dvou částí se však dočkáme už v neděli 21. srpna.

Krátce zmíníme i pár vedlejších pořadů: novinkou bude soutěžní Celebrity Game Night, nových dílů se dočká Výměna manželek, pokračovat bude zábavná soutěžní show Co na to Češi a Marek Vašut opět obšťastní pár hostů ve Chcete být milionářem?.

Fanda, Smíchov a seriálová záplava

Ani zahraniční seriály nebudou v nabídce Nova group chybět. Fanda láká na čtvrtou sezónu komiksového dramatu s bdělým strážcem Arrow a potřetí se vrátí Ray Donovan. Kromě premiér se ale dočkáme především repríz oblíbených seriálů, mezi které patří Walker, Texas Ranger, duo Kriminálka New York a Kriminálka Miami, Kobra 11 a v neposlední řadě Mistři aukcí.

Smíchov se nás dál bude snažit bavit řadou kultovních seriálů. Vrátí se nadčasoví Přátelé, Dva a půl chlapa, Krok za krokem, Kutil Tim nebo také 2 $ocky. S novými epizodami dorazí závěrečná řada Mike a Molly a třetí série poměrně nového sitcomu Máma. Na své si přijdou i mladí diváci, kteří se mohou těšit na animovanou smršť, do níž patří Spongebob v kalhotách, Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví, Jak vycvičit draky, Tučňáci z Madagaskaru a další.

To nejlepší na konec

Pokud vás zatím nic neoslovilo, možná vás zaujme večerní zahraniční nabídka hlavního kanálu. Na pondělní slot začínající ve 22:30 si Nova připravila čerstvě zrušené drama stanice NBC The Mysteries of Laura, u nás s názvem Případy pro Lauru, a úterní čas si vezme čtvrtá řada Lovců zločinců, po jejímž konci poběží repríza seriálu Stalker. Těsně před půlnocí, kolem 23:15, bude v pondělí a úterý Raymond Reddington odhalit další položky ze své Černé listiny a později ho vystřídá Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti.

Do budoucna Nova láká na druhou řadu úspěšného kriminálního seriálu Policie Modrava a o částku 2,5 milionu korun se časem utkají soutěžící nové reality show Robinsonův ostrov.


Zaujala vás podzimní nabídka Nova group? Co budete sledovat?

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře32zobraz všech 32 příspěvků
inekafe

inekafe

Btw. upravil som aj žáner Arrowa, nech noví diváci vedia, do čoho idú. ;)
před 7 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

:-D :-D :-D
před 7 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Původně jsem chtěla napsat něco jiného, ale po tomhle jsem zapomněla, co to bylo :D.
před 7 roky
Další články k tématu