11. 5. 2012

CW roztočilo pilotové vrtulky!

CW roztočilo pilotové vrtulky!

Aktualizováno! Ani nestíháme dopsat poslední aktualizaci (Nikita má 3. sérii, viz níže) a už je tu další zpráva! Fanoušci Hart of Dixie, radujte se, CW dává této oddychovce druhou sérii!

Vypadá to, že stanice CW vkládá do svých pilotů velké naděje. Pro seriál jich totiž vybrala hned pět. A všechny zůstávají v pro CW tradiční hodinové délce. Zprávy o zavedení půlhodinových komediálních seriálů tedy prozatím padají.

A se kterými šťastlivci tedy příští sezónu budeme zabíjet čas?

  • The Carrie Diaries aneb když dámám ze Sexu ve městě bylo dvacet..
  • Arrow: Drama, které moderně podává osud legendárního komiksového superhrdiny Green Arrowa. Ten pomocí lukostřelby, bojových umění a moderních technologií bojuje se zločinem v Star City.
  • Beauty and the Beast: Love story inspirovaná seriálem z osmdesátých let. V hlavní roli Kristin ‚Lana Lang‘ Kreuk.
  • Cult: Všetečná mladá produkční asistentka velmi populární TV show zvané Cult po několika zmizeních a asi i vraždách spojí své síly s bloggerem, aby vypátrala zvrácené fanoušky, kteří podle seriálu napodobují místa činu.
  • First Cut: Nedávno vystudovaná doktorka nechává svou mimoňskou minulost s radostí za sebou a začíná si razit cestu za svěžím startem v dospělém, profesionálním světě. Naneštěstí se práce v nemocnici vůbec neliší od toho, co zažívala na střední.

Ruku v ruce s výběrem novinek přichází také skvělá zpráva pro fanoušky Nikity! CW tento akčňák obnovilo pro třetí sérii!

Nakonec ale v programu nezbylo místo pro Ringer – tomuto seriálu definitivně zazvonil umíráček. Zvoník si ale ještě jednou zamakal, když ohlašoval konec dalšího seriálu. TSC neunikl čistce a honbě za lepšími ratingy a nadobro z obrazovek zmizí.

Co by to ale byla bleskovka bez „no to snad ne“ zpráv? Ano, přesně tak. Gossip Girl se s námi (naštěstí) rozloučí finální třináctidílnou sérií. Snad.

Tak co, jste rádi za Nikitu, a Gossipku? Mrzí vás Ringer a TSC? Vyberete si z nové nabídky? Myslíte si, že se může CW těmito novinkami vyhrabat z ratingové krize, ve které se letos ocitla? Povídejte, přehánějte…

Poznámka: Díky Frozenovi za jeho popisky k novinkám – převzato z jeho pilotového článku.

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře73zobraz všech 73 příspěvků
matys45

matys45

Po shlednutí finále musim konstatovat, že prodloužení GG je snad to nejhorší co se mohlo stát. Jestli se...
před 11 roky
Frki

Frki

Přesně na tohle jsem myslel.... že ať hlavně daj v posledních 13ti dílech páry k sobě a...
před 11 roky
CzHero

CzHero

sweat, nikita obnovena => další akčnák do sbírky, gg ještě pokračuje do 5.řady ? ježiš, já přestal koukat...
před 11 roky
Další články k tématu