25. 10. 2016

ABC krátí počet epizod u Notorious

ABC krátí počet epizod u Notorious

A už nám to začíná. Další sezóna, ve které se bude rušit až hromadně v květnu, ale jednotlivé indície nám dají jasně najevo, jak to se spoustou seriálů dopadne. První neoficiální obětí sezóny je ABC novinka Notorious.

Drama spojující novinařinu a právničinu mělo všechny předpoklady k úspěchu. Jde o soap operu, která skvěle ladí do čtvrtečního TGIT bloku po boku seriálů Shondalandu. Místo, aby z něj byl populární nástupce pro Grey's Anatomy nebo Scandal , však seriál sledovanostně propadl. V USA se setkal s nezájmem diváků a vesměs negativní kritikou ze strany médií, což rozhodně není dobrým znamením.

Důsledky se dostavují již nyní. Stanice ABC oznámila, že původní objednávku na 13 epizod zkracuje na pouhých deset dílů. Seriál tak následuje stopy loňského soapoperového neúspěchu Blood and Oil, kterého potkal stejný osud, po němž přišlo na jaře oficiální zrušení.

Myslím, že ti, kteří v naší tipovačce hádali zrušení, už se můžou začít radovat z prvních získaných bodů. Barvičkovat ale začneme až potom, co bude zrušení potvrzeno oficiálně.


Sledujete Notorious? Jak vás novinka zaujala? Mrzí vás neoficiální zrušení, nebo máte v letošním programu jiná želízka v ohni? A co tipovačka, hádali jste dobře?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
sandokan555

sandokan555

ja bod to tipovacky ziskam , ale viac ma mrzi ako keby som ho neziskal .. tento serial sa mi pacil a mal...
před 7 roky
Moni Peace

Moni Peace

JOJ!! A ešte raz JOJ! :D Toto bol pre mňa osobne jeden z najlepších seriálov, veľmi sa mi zapáčili ako...
před 7 roky
Koldik

Koldik

Tak conviction bol teda zly odhad...
před 7 roky
Další články k tématu