9. 2. 2017

Young and Hungry se raduje z více epizod

Young and Hungry se raduje z více epizod

Ještě před startem páté série komedie Young & Hungry (Mladí a hladoví) stanice Freeform oznámila, že seriálu doobjednává extra deset epizod, které se budou řadit k páté sérii a odvysílány budou později v letošním roce. Pátá řada tak bude mít celkem 20 dílů, stejně jako druhá série. První, třetí a čtvrtá mají všechny deset dílů.

Rozhodnutí o přidání epizod přichází v době, kdy se stanice rozhodla nepokračovat ve vývoji spin-offu s Ashley Tisdale a Aimee Carrero v hlavních rolích. Plánovaný spin-off odvysílal pilotní epizodu v rámci Young & Hungry, šlo o osmou epizodu čtvrté řady, která nesla název Young & Sofia.

Objednání více epizod není tolik překvapivé. Komedie se stala půlhodinovou jedničkou léta 2016 mezi základními kabelovkami a dokonce si oproti předchozí řadě polepšila ve sledovanosti. Young & Hungry je jeden ze dvou multikamerových sitcomů stanice, tím druhým je neméně úspěšný Baby Daddy.

Seriál se s pátou řadou vrací na obrazovky 13. března.


Těšíte se na novou sérii? Jste rádi, že pátá řada bude mít 20 dílů? Myslíte, že toto rozhodnutí nějak ovlivní prodloužení komedie pro šestou sérii?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
romca 1

romca 1

Kdy si myslíze že budou vysílat další díly
před 6 roky
Adelai

Adelai

Tenhle rok už ne :D ale modlím se, aby co nejdřív v příštím
před 6 roky
LucyM98

LucyM98

Seriál by ukončen :( šestá serie nebude
před 6 roky
Další články k tématu