Diskuze k článku Novinka pod lupou: Shots Fired
avatar uživatele
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
11. 4. 2017 / 15:11:33 (před 7 roky)
off

Postavy a herci mě vůbec nezaujali. Příběh taky žádná sláva. Celkově se to dost vleče. S obtížema sem dal dva díly. Lehce podprůměrný seriál, podle mého. Když ho minete o nic nepříjdete.

avatar uživatele
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
11. 4. 2017 / 22:00:09 (před 7 roky)
off

Do toho se asi nepustím. Ale trailer mi tak hrozný nepřijde (ale já většinou na trailery nekoukám, protože mě to nebaví, tak to asi neumím správně ohodnotit :D).

avatar uživatele
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
2. 6. 2017 / 14:28:55 (před 6 roky)
off

Keby to bola nejaka miniseria tak mozno, ale takto nie...

avatar uživatele
ragelly
Autorka článku | Cool level: 128 | Ragnar Lothbrok
20. 11. 2020 / 22:28:05 (před 3 roky)
off

Achich, to byla velká nuda. Jak psal Mik, příběh se hrozně vlekl a seriál nedokázal ničím a nikým zaujmout. Měla jsem ho jako podkres a vůbec ve mně nezanechal žádný dojem, jen tak tak jsem se neztrácela v příběhu, který byl sice serializovaný, ale děsně nezáživný. Možná tematika více oslovuje americké publikum, i když zrušení po první sérii napovídá spíše opaku. Konec mě rozhodně nemrzí, od pilotu to dle mého názoru šlo ještě dál od desíti k pěti.

Závěr:
Uspokojivě uzavřený. Vyřešily se všechny dějové linky. Porota osvobodí policistu Becka, který byl obviněn z vraždy Jesseho. Ve flashbacku jsme viděli celou událost a skutečně šlo pouze o okamžik paniky. K vraždě Joeyho se během soudního procesu přiznal Arlen Cox s tím, že šlo o nehodu, a i jeho porota osvobodí. S tím se ale Preston nehodlá smířit, předá Coxovi seznam civilních prohřešků a řekne mu, že od nátlaku neupustí, dokud Cox nedostane, co mu patří. Zjistíme také, kdo stojí za vraždou poručíka Breelanda z minulé epizody. Zabil ho místní zkorumpovaný šerif, proti kterému měl Breeland důkazy a mohl ho usvědčit v zakrytí Coxova zločinu - Joeyho vraždy. Ashe a Preston šerifa odhalí a zatknou ho. Preston a Ashe se po hádce usmíří a vypadá to, že by jejich romantická linka mohla pokračovat i nadále.