27. 4. 2017

Prodloužení 13 Reasons Why je na spadnutí

Prodloužení 13 Reasons Why je na spadnutí

Už jen jediný krůček chybí k objednávce druhé řady letošního fenoménu 13 Reasons Why, adaptace bestselleru z roku 2007 od Jaye Ashera. Není překvapení, že Netflix volá po druhé sérii, jelikož první řada získala velmi pozitivní recenze a mimořádný buzz na sociálních sítích. V podstatě od premiéry probíhají jednání o tom, jakým způsobem by mohl seriál pokračovat dál.

Drama sleduje teenagera Claye Jensena, který jednoho dne po návratu ze školy objeví u vchodových dveří krabici se svým jménem. Uvnitř najde kazety, které nahrála Hannah Baker, jeho bývalá spolužačka a přítelkyně, která o dva týdny dříve spáchala sebevraždu. Na kazetách Hannah uvádí 13 důvodů, co ji vedlo k tomu, aby svůj život ukončila.

Prozatím není jasné, o čem by další řada měla být, jelikož seriál působí jako uzavřený celek, který naplno vyčerpal svou předlohu. Mnoho fanoušků navíc ani nechce, aby pokračování vzniklo, jelikož nový příběh by mohl znehodnotit sílu a dopad první řady. Jak to tak ale vypadá, druhá série přece jen bude.


Pokud Netflix natočí druhou řadu, o čem by měla být? A budete ji sledovat, nebo pro vás bude 13RW pouze o Hannině příběhu?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře34zobraz všech 34 příspěvků
ragelly

ragelly

Jop, to není důvěryhodný zdroj :) Oni rádi píšou takové věci, i do nadpisů, a pak z toho...
před 7 roky
Annie2809

Annie2809

Tak uz je potvrzeno. Napsala to oficialni stranka 13 reasons why. Za me teda skoda ...
před 7 roky
Koldik

Koldik

Chystam sa na tento ospevovany serial, no i ked som ho nevidel tiez som nazoru ze to netreba...
před 6 roky
Další články k tématu