29. 5. 2017

Třetí série Channel Zero má novou ženskou posilu

Třetí série Channel Zero má novou ženskou posilu

Herečka Holland Roden si nás získala v nadpřirozené hitovce stanice MTV, Teen Wolf (Vlčí mládě) svou rolí Lydie Martin. Nyní ji však čeká jiná role na jiné stanici, jak se s ní dokáže vypořádat?

Do třetí série antologie Channel Zero od kabelovky Syfy zamíří herečka zase v hlavní roli. Ztvární Zoei Woods, mladou žena, která si prochází krizí osobnosti. Trpí duševní chorobou, která ji samotnou trápí již mnoho let.

Druhá série mrazivéhoseriálu Channel Zero se zaměří na dům „bez konce“ alias Creepypasta. Na tento objekt se má divák dívat z pohledu vyprávění hororového příběhu, potažmo lze říct i mýtu, který se velmi rychle rozšířil po vlnách internetu. O ději třetí řady se však zatím vůbec nic neví.

Krom Roden další hlavní role doputovala k Brandonu Scottovi, který dostal roli důstojníka Luka Vanczyka.

Druhá řada má stanovenu premiéru na říjen letošního roku. Třetí řada bude mít pravděpodobně stejnou dobu premiéry, jen s ročním odstupem.


Jak na vás zapůsobila novinka Channel Zero? Jste rádi, že seriál dostal jak druhou, tak třetí sérii? Bavila vás zápletka té první? Co říkáte na to, o čem by měla být dvojka a máte nějaký tip, kam by mohl seriál směřovat v roce 2018?

Kdo nesdílí není Čech! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu