14. 7. 2017

Hádanka: Která oblíbená postava zemře v premiéře nové řady?

Hádanka: Která oblíbená postava zemře v premiéře nové řady?

Léto je v plném proudu, ale TV Line pro nás má další hádanku, kvůli které budeme nervózně očekávat start nové sezóny. Smrt je vždycky nepříjemná věc, ale když je řeč o postavě, která je fanoušky velmi oblíbená, to už je úplně jiná liga.

Proslýchá se, že hodinové drama, které se vysílá na některé ze stanic Velké pětky (ABC, CBS, The CW, Fox a NBC), v premiéře nové řady zabije jednu z nejpopulárnějších postav, která patří mezi stálé od počátku seriálu. Zdroje uvádí, že pokud dějová linka projde u šéfů stanice, bude to vypadat následovně: V nadcházející premiéře nové řady dojde k osudné události a příběh poté poskočí o dva měsíce dozadu. Následující epizody budou postupně odkrývat události předchozích osmi týdnů, které povedou ke smrti postavy, a také budou divákům dávat vodítka ohledně pachatele či pachatelů.

Abychom neměli úplně otevřené pole k hádání, TV Line nabízí seznam devíti seriálů, mezi nimiž je ukryt i ten, kterého se hádanka týká. Bez zbytečných okolků, zde je seznam:

The Exorcist (Fox)
The Blacklist (NBC)
Supergirl (The CW)
Blindspot (NBC)
Scorpion (CBS)
Designated Survivor (ABC)
NCIS (CBS)
Scandal (ABC)
Elemenary (CBS)


Tak co myslíte? Který seriál a kterou postavu z něj tipujete? Koho byste si přáli a za koho se naopak modlíte, aby přežil?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře45zobraz všech 45 příspěvků
lukascoolarik

lukascoolarik

Jestli to daná postava fakt schytá, tak pojmenování hádanky tak trochu nesedí. Většina by tu postavu totiž...
před 6 roky
ragelly

ragelly

Nemůžu soudit, každopádně víš, jak to je, autoři článků rádi přehání :D O:)
před 6 roky
Gabik.029

Gabik.029

Já taky. Pro mě je důvod, proč na to ještě koukám, takže pokud to bude pravda, tak už mě u seriálu...
před 6 roky
Další články k tématu