7. 3. 2015

Gotham: Která hlavní postava se už nevrátí?

Gotham: Která hlavní postava se už nevrátí?

Druhá série dramatu Gotham bude chudší o jednu hlavní postavu. Bylo oznámeno, že na konci první řady seriál opustí herečka Jada Pinkett Smith, která v Gothamu hraje Fish Mooney.

„Končím. Mám za sebou svůj rok, moc jsem si to užila,“ řekla herečka v rozhovoru pro Extra a dodala, že Fish rozhodně neodejde potichu. „Na fanoušky čeká úžasné finále.“

Hereččina postava byla v první polovině série důležitou hráčkou. V poslední době se ale musela omezit na jedinou (ačkoliv svou vlastní) dějovou linii, když se ocitla v zatuchlém skladišti, které je naplněno nedobrovolnými dárci orgánů.

V poslední epizodě se Fish svým únoscům vzbouřila. Použila lžičku, aby si vydloubla vlastní levé oko, které posléze doktor Dulmacher vyměnil za nové, i když příliš neladící oko.

„Vždycky jsem byla fanynka komiksů. Podílet se na příběhu o počátcích Batmana byl pro mě splněný sen. Kdo by si jen pomyslel, že k tomu dostanu příležitost?“ dodala herečka.

Gotham se stal jedním z nových hitů letošní sezóny. Stanice Fox seriál v lednu obnovila pro druhou řadu. Čeští diváci budou mít již brzy příležitost zhlédnout seriál v dabingu. Na jaře ho totiž do programu nasadí Fanda.


Patří Fish mezi vaše oblíbené postavy? Mrzí vás její odchod? Jak myslíte, že bude finále probíhat? Je tu vůbec šance, že by mohla přežít?

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
Nicole348

Nicole348

Škoda. Fish som mala rada, ale je pravda, že jej dejová linka sa veľmi nemá kam posúvať takže lepšie ju...
před 9 roky
alesanko

alesanko

No to teda neviem. Aj keď sa mi už v poslednom čase nepáči, je (bude) to Gordonova manželka, ak sa...
před 9 roky
Danielle

Danielle

Jee..jsem ráda. Sice nevím proč, ale strašně mi leze na nervy.
před 9 roky
Další články k tématu