7. 5. 2021

Chirurgy opouští další hlavní postava

Chirurgy opouští další hlavní postava

Lékařský veterán Grey's Anatomy (Chirurgové) přijde o další velkou posilu. Ze seriálu po dvanácti letech odchází herec Jesse Williams, který zde hraje oblíbeného doktora Jacksona Averyho.

Informace o jeho odchodu padly v aktuální epizodě, která se vysílala včera. Jeho posledním dílem bude Trandition, který se bude vysílat 20. lvětna.

„Jesse je mimořádný umělec a aktivista. Sledovat jeho vývoj v uplynulých 11 letech na obrazovce i za scénou bylo skutečně potěšení,“ uvedla showrunnerka Krista Vernoff v oficiálním vyjádření. „Jesse do své práce vkládá srdce, pečlivost a inteligenci. Bude nám velmi chybět, stejně jako Jackson.“

Herec se v posledních letech činil i za kamerou. Režíroval několik epizod Grey's i novinky Rebel a vytvořil si jméno v producentské branži. Produkoval mimo jiné i krátkometrážní snímek Two Distant Strangers, který minulý měsíc získal Oscara.

Vernoff a scenáristé seriálu dlouho diskutovali o tom, jak Jacksonův příběh uzavřít, aby s ním fanoušci byli spokojení. Nakonec se rozhodli, že přivedou zpět Sarah Drew jako April, aby se diváci mohli rozloučit s jedním z nejpopulárnějších párů, „Japril“.

Seriál prozatím nebyl prodloužený pro 18. řadu, nicméně se očekává, že se tak stane v následujících dnech. Zbývá pouze uzavřít smlouvy se třemi herci: Ellen Pompeo, Chandrou Wilson a Jamesem Pickensem Jr.

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře20zobraz všech 20 příspěvků
Bellezza

Bellezza

Jackson mi chýbať nebude,nemala som rada ani jeho ani April od začiatku..
před 3 roky
andromache

andromache

Uff, už jsem si myslela, že jsem jediná :-).
před 3 roky
Litocha

Litocha

Já jsem na začátku taky nemusela ani jednoho. Až jsem si říkala, že je škoda, že při tom masakru...
před 3 roky
Další články k tématu