Diskuze k článku Novinka pod lupou: Tin Star (Sky Atlantic)
avatar uživatele
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
8. 10. 2017 / 16:45:40 (před 6 roky)
off

Boží seriál to je, celá ta série je jedna velká paráda :) Plný počet jsem tomu dát nemohl, na to má u mě právo jen Breaking Bad, ale Tin Star k tomu neměl daleko..

Romix
avatar uživatele
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
8. 10. 2017 / 21:31:34 (před 6 roky)
off

Tak jsem si seriál označila a kouknu, děkuji za info.

Jenny
avatar uživatele
marvio
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
9. 10. 2017 / 08:35:11 (před 6 roky)
off

Zrovna včera jsem mrknul na první díl a popravdě, nijak mě to nezaujalo. Pro mě nudné, nezáživné, další díly už nedám.

Marvio
avatar uživatele
ragelly
Autorka článku | Cool level: 128 | Ragnar Lothbrok
2. 1. 2021 / 00:15:29 (před 3 roky)
off

Původně jsem před začátkem sledování plánovala i rozlučkový článek, ale jelikož mě seriál vůbec neoslovil, tak jsem od toho nápadu nakonec upustila :) Dosledovala jsem celé tři série, ale vůbec jsem se do příběhu nedokázala ponořit. Když se nad tím zamyslíte, vůbec nic se tam neděje. Celé to stojí na postavách, které se opíjejí, střílí po sobě, usmiřují se, hádají se, mlátí se... někdo po někom jde, jsou tam odplaty a tak dále. Dohromady si z toho ale nic neodnáším, protože všechny zajímavé akčnější scény jsou vyplněné nudnou vatou, která mě nutí zapomenout na to, co se o scénu předtím odehrálo.

Postavy mi taky vůbec nesedly, nikdo z rodinky ani z jejich okolí mi k srdci nepřirostl, takže v tomto ohledu i lehce zklamalo finále, ve kterém nikdo ani nezemřel. Samotný závěr se nesl ve stejném duchu jako celý seriál, takže ve mně nedokázal vyvolat žádné emoce. Snažila jsem se alespoň dávat pořádně pozor, ale ani s vědomím, že jde o poslední díl, jsem se na seriál nedokázala soustředit.

Závěr:

Docela otevřený, ale úmyslně. Michaelovi se konečně podaří unést Jacka, Annu i Angelu. Dá jim na výběr - chce dva zabít a třetího nechat žít, aby věděl, jaké to je přijít o vše. Všichni tři se mu ale začnou vysmívat a Michael ztrácí motivaci k pomstě, kterou plánoval 20 let. Michael zuří a chce zastřelit Jacka, místo něj se ale trefí do svých mužů a vyprázdní zásobník. Jack ho už pak přemůže a osvobodí svou rodinu. Michaela nechají sedět na místě, zatímco slyšíme houkat policejní sirény, které se k místu blíží. Jack, Anna a Angela utečou na střechu, kde se baví o tom, kam by měli vyrazit dál a Anna navrhne Kanadu. Všichni se chytnou za ruce a skočí ze střechy. Následuje prostřih na horskou dráhu, kterou všichni tři s radostí ve tváři sjíždí.