8. 12. 2017

Supergirl a LoT se od ledna budou dělit o vysílací slot

Supergirl a LoT se od ledna budou dělit o vysílací slot

Stanice The CW má tak nabitý program, že doslova nemá místo, kam vměstnat všechny své seriály. V důsledku toho musí jít superhrdinové lehce na druhou kolej. Bylo oznámeno, že počínaje lednem se budou o jeden vysílací slot dělit seriály Supergirl a Legends of Tomorrow. Oba seriály poběží v pondělí večer a nabídnou divákům dohromady 23 týdnů superhrdinské zábavy.

Celý program odstartuje 15. ledna, kdy se Supergirl vrátí po vánoční dovolené a poběží v pondělí večer do 12. února, kdy ji vystřídají Legendy. Ty se v programu budou ohřívat až do konce své série, která je naplánována na 9. dubna, a o týden později, tedy 16. dubna, se na obrazovky opět vrátí Supergirl, která zde poběží až do 18. června.

Zbytek midseaon programu stanice prozatím nebyl zveřejněn, nicméně již víme, že další superhrdina, tentokrát Black Lightning, se poprvé představí 16. ledna.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
carolos

carolos

Možno by si mohla stanica vziať príklad zo staníc veľkej päťky a začať vysielať aj po 22 hodine. Alebo...
před 6 roky
Moreene

Moreene

nebo to mohli dat na stridacku, jeden tyden legendy a druhy supergirl, pro lidi co koukaji na oba serialy se...
před 6 roky
Salem

Salem

ještě by mohly udělat seriál s černým super hrdinou a špatným oblekem, ten by se jim tam ještě vešel.
před 6 roky
Další články k tématu