26. 11. 2015

Navštíví Flash Supergirl? A bude Constantine v LoT?

Navštíví Flash Supergirl? A bude Constantine v LoT?

Dnes odpoledne začaly na internetu kolovat drby, které určitě potěší každého komiksového fanouška!

Jak všichni víte, na stanici The CW v současné době běží dva seriály z DC universa – jedná se o Arrow a Flashe. V lednu k nim pak přibudou očekávaní Legends of Tomorrow. No a na stanici CBS pak každé pondělí létá Supergirl.

Všechny čtyři seriály spojuje jedno jméno – scenárista a výkonný producent Greg Berlanti. I proto se už několikrát mluvilo o možných crossoverech mezi seriály na CW a CBS, jenže zatím nebylo nic konkrétního. To se změnilo až dnes, kdy se vyrojily spekulace, že pokud vše půjde podle plánu a stanice CBS doobjedná celou sérii Supergirl, tak se v květnu můžeme těšit na crossover mezi Flashem a Supergirl!

Informace jsou takové, že si v jedné epizodě udělá Barry Allen spolu se svým týmem ze STAR Labs výlet do National City, kde se setkají s Karou. O čem přesně by měl crossover být se však prozatím neví.

Stejný zdroj také tvrdí, že se v případné druhé sérii Legends of Tomorrow objeví John Constantine. Každá série by prý měla mít jiný příběh a jiné obsazení, což znamená, že Constantine bude jednou z hlavních postav. Roli tohoto neobvyklého lovce démonů by měl opět zvárnit Matt Ryan, kterého jsme ve stejnojmenném seriálu vídávali loňskou sezónu na stanici NBC. Nedávno se také objevil ve čtvrté sérii Arrow.

Závěrem opět dodám, že se jedná pouze a jen o spekulace a drby. Nic z toho nakonec ani nemusí být pravda. Ale kdyby to vyšlo, byla by to paráda, co říkáte?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Exredaktorka

Exredaktorka

Dobře, že to nedopadlo.
před 8 roky
Furiant

Furiant

Na začátku prosince crossover vyvrácen, o dva měsíce později oficiálně potvrzen! :o)
před 8 roky
kripolik

kripolik

Takže Constantine má možná taky naději :P
před 8 roky
Další články k tématu