15. 1. 2015

Bude Supergirl součástí Arrow/Flash universa?

Bude Supergirl součástí Arrow/Flash universa?

Supergirl, připravovaný projekt o Kaře Zor-El, tedy sestřenici Kal Ela (alias Supermana pro neznalé) zatím nedosáhl dál než za projektová vrata, všeobecně se ale mluví o tom, že minimálně na pilot dosáhne.

Nepřímo to potvrzuje právě i Nina Tassler, která se o projektu na TCA rozpovídala: „CBS je stanice postavená na silných ženách. Ať už se jedná o The Good Wife, Extant nebo Madam Secretary, je to pro nás opravdová vášeň je tu mít. Supergirl by do našeho programu přesně zapadla.“

Poznámka pro nongeeky: Supergirl je sestřenice Supermana. Společně patří do jedné rodiny superhrdinů vydavatelství DC. Do něj dál patří např. Flash, Arrow, Batman, Green Lantern, Wonder Woman, Atom, Firestorm, Swamp Thing, Red Tornado, Captain Marvel, Aquaman a další.

Tassler se poté zmínila, že se do seriálu zamilovala. Na přímou otázku (která byla předtím položena i Berlantimu), zda se crossoveru dočkáme, odpověděla: „Flash a Arrow jedou na jiné stanici. Zatím si Supergirl asi necháme chvíli pro sebe.“

Pro fanoušky toto ale nemusí znamenat vůbec nic, jen to, že tak daleko ještě není prostor pro Supergirl promyšlený (přeci jen se pořád jedná pouze o projekt). Pro crossover ale mluví hlavně to, že CW je z poloviny vlastněna právě stanicí CBS a že díky tomu je jednání o licenčních právech značně ulehčeno. Navíc, ředitel stanice CW Mark Pedowitz je myšlence propojení všech tří seriálů velmi nakloněn.

O plánovaném crossoveru s Flashem nebo Arrowem se mluví v podstatě od okamžiku, kdy byl projekt Supergirl oznámen. Greg Berlanti, tvůrce seriálu, se ale nechal slyšet, že když už by se seriál měl nějak propojit s flashovsko-arrowovským univerzem, bylo by to spíš v kombinaci s mužem v červené kombinéze. „Přeci jen, má to blíže k Flashovi než k Arrowovi.“ Berlantiho úvaha je logická, protože přeci jen se Oliver Queen nemůže příliš měřit se supermanovskými schopnostmi, tak jako Flash.

Berlantiho ale optimismus neopouští: „Nejdříve z toho musíme udělat dobrý seriál. Potom, když se na to podíváme, o tom možná začneme přemýšlet. Zatím ale musíme udělat tolik věcí pořádně a spousta věcí také naneštěstí závisí na náhodě.“

Pokud by se Supergirl dostala na obrazovky, nejpravděpodobněji by se tak stalo na podzim 2015. Na Syfy je taktéž připravován seriál ze supermanovského prostředí, zde se ale crossoveru nedočkáme určitě – jednak jde o seriál z jiného časového období a jednak patří Syfy do skupiny stanic kolem NBC.


Líbil by se vám takový crossover? Chtěli byste, aby se toto universum dále rozvíjelo a propojovalo? Nebo bylo už dost Arrowa?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Mania Dardeville

Mania Dardeville

Ne, ne, ne, ne, ne! V žádném případě! Doufám, že k Supergirl nakonec nedojde a už vůbec nebude...
před 9 roky
Eobard Thawne

Eobard Thawne

Nápad je to pěkný, ale podle mě to skončí po pár dílech, možná po pilotu (pokud to tedy vůbec začne). Lidem...
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Mně se to nelíbí. Kvůli těm propojením se nemůžu dívat už na Flashe.
před 9 roky
Další články k tématu