Diskuze k článku Joseph Morgan: Klaus se v Legacies nikdy neobjeví
avatar uživatele
Yellow
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
6. 8. 2020 / 14:14:10 (před 3 roky)
off

Joseph asi nebude ten typ herce, co vezme každý štěk. Já s ním jen souhlasím, mě se konec The Originals líbí takový jaký je a nerada bych se dozvěděla, že se v seriálu objevil a něco udělal, vzdyt je to blbost. Julie Plec má talent tohle skonit.

Mňau. Pac a pusu, pac a pusu ...jo, jsem kočkař
avatar uživatele
Monika Entlerová
Běžný uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
6. 8. 2020 / 18:20:41 (před 3 roky)
off

V tomto má Joseph pravdu. V upířích denících byl Klaus velice nelítostný, bezcitný a krutý a jeho vinou trpělo mnoho lidí. Jeho světlá stránka tam byla vidět jen minimálně v pár okamžicích. Snad všichni fanoušci seriálu ho vnímali jako toho padoucha, který akorát všechny a všechno ničil. Ale v The Originals se hodně změnil. Na začátku byl pořád ten stejný zlý Klaus, ale pak se každým dílem pořád měnil a vyšlo najevo, že vlastně není tak zlý, jak si každý myslí. Ale stal se z něj někdo, kdo nadevše miluje svou rodinu a kdo je ochoten položit za své milované vlastní život. Z nelítostného monstra se stal milující otec. Vývoj jeho postavy je neuvěřitelný. Když jsem viděla konec posledního dílu The Originals, nemohla jsem přestat brečet. Bylo to ohromně dojemné a souhlasím, že lépe už život Klause Mikaelsona nemohl skončit. Ale vždy jsem si přála, aby se v Legacies objevil. Aby ho například oživil Nekromancer nebo aby se Hope dostalo do rukou kouzlo, které by mohlo Klause přivést zpět mezi živé. Celkově mi připadá, že Legacies má spíše víc narážek na upíří deníky než na The Originals. Ale nejvíce bych si přála, aby The originals mělo také český dabing.

avatar uživatele
truelovevlasticka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
6. 8. 2020 / 18:59:49 (před 3 roky)
off

krásně vyjádřené se vším souhlasím !!!! spousta herců by si z něj měli vzít příklad:-)

avatar uživatele
Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
7. 8. 2020 / 00:48:55 (před 3 roky)
off

Zapomněl jsi na Jeremyho, ten se tam taky ukzal, myslím. :)

Hlavně jak Plecka tehdy lákala, ať koukáme na Legacies, že nám ukáže, co se stalo s Klausem a Elijahem po smrti... Nemluvě o tom, že zemřít nemuseli oba, mohl tu temnotu vstřebat jen 1. Škoda slov.

"Let's put a smile on that face!"
avatar uživatele
Daniel Rahl
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
10. 8. 2020 / 04:46:00 (před 3 roky)
off

Vzhledem ke kvalitě legacies by hodně klesl. :D Děla dobře.