Tady není o čem - Supermax a go go Power rangers! :D
Nevěřila jsem, že se to u devadesátek stane, ale dneska vynechávám. Nováky dát nechci a zbytek neznám 😮
Tady vyhrává naprostá nostalgie a to Stražci vesmíru
Chtěla bych dát Power Rangers, protože jsem je žrala, ale zrovna Mighty Morphin' jsem neviděla, takže hlas nakonec jde Oggymu a škodíkům, které jsem viděla a dokonce kvůli nim pravidelně dříve vstávala :D.
Strážci vesmíru jsou pro mě symbolem dětství. Sledovala jsem je na polské stanici přes satelit vždycky dopoledne o víkendu. Nikdy jsem nebyla na ty animované seriály ani na pohádky, ale tohle jsem žrala hodně :D
Z téhle šestky jsem sledoval jen Strážce, takže jasný bod jim. I když by ho ode mě dostali i ve větší konkurenci. Nostalgie, morfování a Lord Zedd s Ritou Repulsou byli skvělí záporáci:)
Dnes jsem dala Nováky, nic jiného neznám 😂🤦♀️🤷♀️.
Když čtu některé komenty, tak spíš než "nejoblíbenější" seriál by se ta anketa měla jmenovat "lidu nejznámější" seriál.
ESESEL napsal(a):
Farscape!
Tak tak... Dobře mluvíš. :D
Farscape, i když mám dojem, že jsem nedokoukala, ten konec už mě nějak nebavil. Power Rangerům, Novákům nebo Oggymu bych hlas nedala ani jindy. Zbývající dva seriály neznám.
_karel_ napsal(a):
Když čtu některé komenty, tak spíš než "nejoblíbenější" seriál by se ta anketa měla jmenovat "lidu nejznámější" seriál.
Tak ono to jde ruku v ruce. Proto taky při výběru nominovaných bereme ty s největším počtem hodnocení, aby alespoň co nejvíc lidí tušilo, o jaký seriál/pořad jde. A některé neznám třeba ani já, ročník 1989, co v devadesátkách u TV trávil dost času, natož pak ti, co v devadesátkách ještě ani nebyli na světě :)
_karel_ napsal(a):
Jasně, symbol dekády by měl být známej :D
Jinak, k mému dětství rozhodně patří Power Rangers, ale já dneska prostě musím dát Whose line is it anyway.
Go go Power Rangers. Morfujeme. 🐯
Strážci vesmíru jsou pro mě stejně jako pro řadu dalších zde symbolem dětství, takže u mě dnes vítězí.
Keďže táto anketa je najmä o nostalgii, tak dnes ide hlas jednoznačne pre Power Rangers 😎
Počítá se i to, když jsem Whose Line objevila teprve před dvěma lety? :D
Power Rangers! :)
Farscape, potom nic, potom také nic a nakonec The Peacekeeper Wars (Farscape - finale).
Jediný seriál, ktorý poznám je Pán šelem :D
slabsie kolo pre mna, rozhodovanie nebolo az tak tazke takze jednoznacne vyberam Power Rangers 🤔
Power Rangers jednoznačne!! Bola som škôlkarka, keď ich vysielali a pamätám si, ako sme sa na nich hrávali :D
Tak z dnešního kola znám jenom Power Rangers, tak šel můj hlas k Billymu a spol :).
Jediné, co z tohoto výčtu znám je Oggy a protože seriály tohoto typu nemám rád, tak se zdržuji hlasování...
Ale já nemám rád, když se zdržuji hlasování :( :D
Chvíli jsem přemýšlela i nad Pánem šelem, ale prostě... Morfujemeeeee! :D
Znám jen Power rangers
Tak dnes som sa rozhodoval medzi Pánom šeliem a Power Rangers, nakoniec hlas pre PR
Nikdy som nepochopila ten boom okolo Power Rangers 😬 Za mňa ide hlas Oggymu a švábom, nech si trochu polepšia 😄
Farscape nevyzerá vôbec zle, asi sa do toho pustím.
ESESEL napsal(a):
Farscape!
Jedině!
Rozhodně Power Rangers..ti původní musím přiznat mě minuli ale rozhodně za těch 20 a více let jsem stihla dohnat, a tohle jsou seriály které ráda koukám znovu.
Beast Master jsem žrala taky, ale ne tak moc