Plakát

GurmetLab

Televizní obrazovky i internet jsou plné pořadů o vaření, potravinách, zdravé stravě. Ti nejlepší kuchaři v nich vysvětlují, jak s jídlem pracují profesionálové – ale nikdo už se nezeptá proč. Tuto otázku si neustále kladou gastronomický „geek“ Honza Hofman a manažer českého... [více]

63 %
2020–???? | Česká republika | 25 minut | Česká televize | Dokument / Kulinářský | 6 epizod | status: právě se nevysílá
Poslední odvysílaná v ČR

1×06 – Zuřící steak

(premiéra 11. 6. 2020 – před 4 lety)
závěr série
Poslední odvysílaná

1×06 – Zuřící steak

(premiéra 11. 6. 2020 – před 4 lety)
závěr série

GurmetLab – O čem to je

Televizní obrazovky i internet jsou plné pořadů o vaření, potravinách, zdravé stravě. Ti nejlepší kuchaři v nich vysvětlují, jak s jídlem pracují profesionálové – ale nikdo už se nezeptá proč. Tuto otázku si neustále kladou gastronomický „geek“ Honza Hofman a manažer českého národního týmu kuchařů a cukrářů, Tomáš Popp, protagonisté vědecké cooking show GurmetLab. Když pochopíme, co se s jídlem děje během vaření, stanou se z nás lepší kuchaři!

Trailer
Info box
Stanice

Česká televize

Délka

25 minut

Žánr

Dokument
Kulinářský

Země původu

Česká republika

Roky vysílání

2020–????

První vysílání

30. dubna 2020