avatar uživatele

Josefina

off
JménoLea
Věk
BydlištěČR - logika
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
Osobní profil

Tak co o mě říct?Mnoo...Já jsem černovlasá, vysoká 174 cm a vážící 53 kg..V nápisu na mém fóru uvádím že jsem emo.To je tak trochu pravda.Spíš se ale jako emo oblékám a poslouchám emo hudbu.Nebojím se vyjádřovat emoce.

Ráda čtu knížky.Poslední dobou mám ráda Twilight, nepohrdám ale ani Harrym Potterem.Jinak mám ráda smutné romány a povídky z emosvěta.Také mě oslovil Persepolis 1 a 2.

A jak jsem se zmínila, poslouchám hudbu.Nejčastěji je to ta emo.Takže MCR, Fall out boy nebo třeba Panic!.Mám ráda ale i jiný metal a rock.Mám jednu takovou úchylku - spolehlivě mě rozpláče Bleeding Love od Leony Lewis.

Moc ráda maluji.Jasně, nikdy nebudu malovat mistrovsky , ale vždy když jsem smutná mi papír a tužka dodává uvolnění...Hned se cítím jinak.

Miluju filmy.Mám ráda dvojice Tarantino - Rodriguez.Na Sin City a Pulp Fiction mám tendenci dívat se znovu dokolečka.Skvělý zážitek byl z Twilight.Harry Potter je také fajn, ale knížka je lepší.Mám ráda anime, zvláště Princeznu Mononoke.Spolehlivě se zasměju u Indiana Jonese.

Tady jsem proto, že miluji také seriály.Z těch si vybýrám spíše veselé.Proč?Vždy když příjdu ze školy tak se potřebuji odreagovat.V tu chvíly nejdu na emosvět číst uplakané povídky ale radši si pustím epizodu seriálu.Potřebuji mít trocha radosti do dělání úkolů.Takže miluju Simpsonovi, Přátelé, Ajťáky, How I Met Your Monther a starého známého Mr.Beana-:)Pokud nejsem po škole tak si ráda pustím Lost, Dr.House nebo třeba Městečko Twin Peaks.

Uf, bolí mě ruce.Snad vám to stačilo.Jinak můžete písnout do pošty, ráda se skamarádím.Když už jsme u toho navštivte i mé fórum:
Nejoblíbenější člověk na SZ