avatar uživatele

ententeak

off
Jméno
Věk37 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/ententeak
Poznámka
Názory uživatele ententeak
plakát
My Hero Academia
6. ledna 2017
další názory k seriálu

Stáhni půlky a zařvi z plných plic

Perfektní seriál, kupodivu zatím stoprocentně odpovídající Manze, která začla vycházet zhruba o rok dříve a vzhledem k tomu, že jsem četl i tu, dříve, než jsem tento seriál viděl, možná to mé zhodnocení trošku zkresluje.
Každopádně je to skvěle rozhýbáno, dobře nakresleno a má to svižný Opening.
Jako snad asi každý jiný seriál o hrdinech se schopnostmi má i tento trošku problém se smyslupností a logikou schopností postav (např. slečna Uraraka umí zrušit gravitaci čekumoliv, čeho se dotkne všemi pěti prsty jedné ruky, ale efekt může zrušit bezkontaktně.)

Rohodně vřele doporučuji všem, kteří mají rádi superhrdiny a anime.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Class
2. listopadu 2016
další názory k seriálu

Tři díly za námi

Tak po třech odvysílaných dílech můžu říct, že mi tento seriál příjde dosti uspěchaný. Přinejmenším z hlediska děje. Jediné, co víme o hlavních postavách je, že všichni jsou přinejmenším poloviční sirotci.
Jinak z dílů, ze kterých bychom se měli (asi tedy podle autorů) seznámit s hlavními postavami (1. díl - Charlie, 2. díl - Ram, 3. - Tanya), víme jen, že Ram má problémy s tím, co se stalo v díle prvním.
Nepřátele sotva stihneme poznat, proč "k nám" vlastně lezou (ve druhém díle se objevili dokonce dva různí), sic nepřítele z prvního dílu určitě ještě uvidíme, s tím ze třetího si už tak jistej nejsem (toho jsem nepochopil absolutně vůbec, co měl za význam)... Ale nechci spoilerovat.

Takže za mě zatím tedy nic moc, ale uvidíme, jak se to rozjede. Jako fanoušek Doktora to budu sledovat dál, ačkoliv to vypadá, že tenhle spin-off má k seriálu Doctor Who stejně daleko jako třeba Futurama - Taky se v ní Doktor párkrát objevil, přesto s ním nemá moc společného...

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
40 %