avatar uživatele

Miroslav Marcišin

off
JménoMirek
Věk34 let (Rak)
BydlištěPraha
Twitter@h00ked
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/mmarcisin
Poznámka
Názory uživatele Miroslav Marcišin
plakát
Dexter
24. září 2013
další názory k seriálu

Ach... kde jsou ty časy

Ale teď vážně. Dexter je jeden z mála seriálů, kde jsem opravdu koukal na každý díl a takřka hned po premiéře jsem hledal titulky, asi na třech dílech jsem se dokonce malinko podílel. Ale zpátky k seriálu:

1. série - 85%
touhle dobou jsem nevěděl proč na to vlastně koukám, možná jsem tušil nějaký potenciál a vlastně až po třetím díle jsem zjistil, že to bude jeden z mých dalších seriálů.

2. až 5. série - 90%
tady to byl podle mě takový dobrý nadprůměr. Je pravda, že většina, tak 70%, se dalo odtušit, ale to bych chtěl už asi opravdu moc :D

6. - 7. série - 70%
tady jsem trochu skeptik. série celkově dobré, povedené, ale něco mi tam chybělo, možná celkově ty změny, které seriálem proběhly, sice daly novou šťávu, novou náplň apod, ale přišlo mi, že chvílema to bylo možná vynucená změna kvůli některým hercům?

8. série - 90%
možná to je proto, že to je závěrečná série, možná proto, že mě předchozí série zklamaly, ale určitě kvůli posledním třem dílům.


Závěrem: Dexter byl (je) dobrý seriál, pro mne určitě jeden z lepších který si určitě někdy zkouknu znova, hezky v kuse :)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %