avatar uživatele

coffeewendy

off
JménoWendy
Věk30 let
BydlištěOlomouc
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky coffeewendy
plakát
Chasing Life
7. května 2015
další názory k seriálu

Let´s fall in love...

Abych pravdu řekla, na seriál samotný jsem se těšila až později po prvních ukázkách, na začátku všeho byl totiž Scott Michael Foster, kterého jsem si zamilovala v Greek :D.

Nevím, jestli je to tím, že mám k tématu rakoviny celkem blízko nebo že doufám v podobnou kariéru, jako má April, ale Chasing life je pro mě srdeční záležitostí. Pilot byl udělaný hodně dobře a opravdu mě přesvědčil o tom, že je to seriál, na který stojí za to se dívat i dál. Ano, jak už tady padlo, pořád je to jen seriál, což znamená, že je plný klišé situací jako je první vyznání lásky před stovkou lidí do mikrofonu a podobně, ale pořád má něco "navíc, co člověka přitahuje ke každému dalšímu dílu.

Líbí se mi zpracování samotné nemoci a toho, jak se s ní samotní "pacienti" vyrovnávají, třeba scéna v pohřebním ústavu, kde a capella zazní Bad day patří k mým nejoblíbenějším momentům celé série :D. Konečně to není staré oblíbené "mám rakovinu, tak jsem se rozhodl bojovat", ale něco reálnějšího - jsou to lidi, kteří přitom neztratili smysl pro humor, i nadále žijí svou prací a svými vztahy a ano, mají strach, ale nenechají si jím ovlivnit celý zbytek života, ať už bude trvat léta nebo jen pár měsíců.

Trochu se jen bojím, že se brzy vyčerpají nové náměty a tvůrci se nebudou chtít pořád opakovat v linii zdravá-nemocná-zdravá-nemocná. Leukémie se přece jen objevila už dvakrát a to jsme teprve za první sérií, takže jestli je opravdu tak agresivní, po druhé sérii možná budou hrát Bad day na Aprilině pohřbu a celý příběh skončí nepříjemně brzy :-/...

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Čarodějnice školou povinné
6. dubna 2015
další názory k seriálu

Návrat do dětství

Jasně, souhlasím tady se všemi v tom, že pro dospělého je to ve výsledku asi stejně přínosné, jako bychom sledovali Teletubbies. Ale pokud se na to mám podívat jako dítě, byl to snad můj nejoblíbenější seriál, kdy jsem skoro držela smutek pokaždé, co mi utekl některý díl :D...

Už jsem sice dost odrostlá, ale pořád je to jedna z věcí, na které dodnes ráda vzpomínám, ať už byly herecké výkony pochybné a dialogy hloupé, nebo ne :).

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %