avatar uživatele

mandybiers

off
JménoMartina
Věk26 let (Beran)
Bydliště
Twitter@mandybiers
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/peskova.martina
Poznámka
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
Osobní profil

Už to bude pár let, kdy jsem se stala fanouškem fantasy. Můj pohled na fantasy se ale hodně změnil a ze sledování nesmyslných seriálů s upíry, jsem se začala dívat konečně na něco pořádného!

Díky serialzone jsem sledování seriálů neskutečně propadla. Už mi nedělá problém dívat se na více seriálů najednou, protože si zde každou epizodu můžu odškrtnout a jsem šťastná. Dříve jsem se na více seriálů dívat nemohla, protože jsem v tom měla strašný bordel a ztrácela jsem se v tom... :-D

Mezi mé nejoblíbenější seriály patří rozhodně Vikings, Game of Thrones, The Flash, Arrow a Da Vinci's Demons. Na tyhle seriály bych se mohla dívat stále znovu a znovu.

Ale jelikož dávám přednost věcem, které jsem ještě neviděla, tak moc neztrácím čas díváním se stále na ty samé seriály a momentálně mám rozkoukané seriály Gotham, Legends of Tomorrow a Medici: Medici: Masters of Florence. Tyhle seriály bych chtěla určitě co nejrychleji dokoukat!

Co se týče ostatních seriálů, které jsem v roce 2016 dokoukala a líbili se mi, tak musím zmínit The Shannara Chronicles a Reign. No a jinak propadák, který jsem v roce 2016 zhlédla je rozhodně seriál Camelot, na který jsem se dívala jen díky mému oblíbenému herci Jammiemu.

Jelikož mě v roce 2017 trošku omezuje blížící se maturita, bude začátek roku rozhodně trochu slabší. Jinak mám v plánu se oproti loňsku polepšit a shlédnout více seriálu, proto jsem se také zapojila do výzvy na rok 2017.

Ráda bych se letos začala koukat na The Borgias, The British, The Last Kingdom, The Musketeers a další podobné historické seriály, které mne baví snad ještě více než fantasy, i když i v některých "historických" seriálech nějaké to fantasy je.

Určitě uvítám nějaké vaše typy na dobré seriály podobného ražení.

Doufám, že bude můj seriálový rok 2017 úspěšný! :-)

P.S.:Pokud máš rád/a podobné seriály, klidně mi napiš do zpráv. ;-) V mém životě je málo podobných nerdů. :)