avatar uživatele

Tsyrael

off
JménoTereza
Věk25 let (Vodnář)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Tsyrael
plakát
Scream Queens
16. ledna 2016
další názory k seriálu

Po 1. sérii

K tomuhle seriálu jsem se dostala přes mého spolužáka, který jím byl unešen. Zprvu jsem nechápala proč. Po nějakém čase jsem se ale rozhodla, že to teda zkusím. A určitě toho nelituji!

U Scream Queens se rozhodně nudit nebudete. Já osobně jsem se smála skoro pořád. I herci byli podle mě dobře zvoleni, role jim opravdu perfektně sedly. Například jako Channel si už nikoho jiného, kromě Emmy Roberts, představit nedokážu. Channelky byly celkově mé oblíbené. (Klapky na uši Channel #3 jsou super.) Výborný herecký výkon předvedla i Jamie Lee Curtis jako děkanka Munschová, nebo Niecy Nash v roli vyšetřovatelky Denise Hemphill. Ale našla se i postava, která mě občas celkem štvala. A to Grace. Nevím proč, prostě mi nesedla. Ale to je asi u každého seriálu - vždycky se najde někdo, kdo vám leze na nervy.

Teď už k samotnému ději. Podle mě je skvěle promyšlený. Při sledování jsem si snad u každé postavy řekla "To on/ ona je Rudý ďábel!". A nebyl... Plynutím děje získáváte vodítka k odhalení vraha. Nejlepší na tom je, že plno z nich je falešných, takže nakonec vlastně stejně nic nevíte. Alespoň pak budete překvapeni.

SQ je podle mě skvělý, odpočinkový seriál, u kterého se především pobavíte. Samozřejmě tento druh humoru nemusí sednout každému, ale tak to je asi jasné. Každopádně, já určitě doporučuji a těším se na další sérii. :-)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %