avatar uživatele

ecube

off
JménoBranislav Machava
Věk32 let — narozeniny slaví za 111 dní (Panna)
BydlištěSlovensko, Košice
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Keď ma chcete kontaktovať napíš najskôr mail ;)
Názory uživatele ecube
plakát
Teorie velkého třesku
28. června 2009
další názory k seriálu

Smart is the new Sexy!

U sitcomov sa veľmi deji hovoriť nedá, stále je tu niejáka zápletka na ktorú su navešané gagy. Pre tento dôvod tento druh seriálov veľmi nemusím. The big bang theory je však skvelá vínimka. Niežeby sa tvorcovia s tou dejovou stránkou pretrhli, ale majú skvelé eso v rukáve a to postavy. leonardovi jeho snahu o milostné zblíženie s penny vyslovene želáte, ju zase chápete keď odbíja Sheldona. No a samozrjeme na ňom sa skvele bavíte. To, že má tak sympatické posatvy s ktorými sa môžeme stotožniť (no minimálne si ich obľúdiť ;)) a to, že prežívame ich gagy o to intenzívnejšie, že môžu byť tieto príbehy naše, robí z tohto seriálu jeden z najkvalitnejších sitcomov všetkých čias.

79 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
79 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
100 %
plakát
Dexter
27. června 2009
další názory k seriálu

Najlepší dramatický seriál?

Dexter. Príbeh o vrahovy kt. je sám členom policajnej jednotky je jednoducho geniálny. Má skvelého hlavného hrdinu silný dej a najmä PRÍBEH. Epizódy s jeho života sú pestré a nedávajú priestor pre nudu.

Dexter poskytuje to čo mnohé terajšie seriály nie. Či sa už jedná o typicky policajnú CSI, alebo napr. o nie tak typické kosti, dexter je výnimočný. Ponúkol totiž divákom napätie a nielen obohrávanie dookola tých istých postupov.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
100 %