22. 1. 2013

Revolution obohatí animované webizody!

Revolution obohatí animované webizody!

Chybí vám pravidelná týdenní dávka Revolution? Možná vám čekání zkrátí animované webizody, které NBC a tvůrci seriálu vypustí do oběhu.

První webizoda je k dispozici od včerejška na NBC.com, YouTube, Hulu a VOD. Každý týden bude uvolněna jedna nová, až do 18. února. Kromě toho stanice dává k dispozici online pilot, který obsahuje komentáře od showrunnera Erica Kripkeho a výkonného producenta a režiséra Jona Favreaua.

Šest webizod vzniklo podle dopisů, které napsal seržant Joseph Wheatley (Reed Diamond), postava, která zavedla Milese (Billy Burke) do tunelů směřujících k Philadelphii, a tím i do pasti, kterou nastražil generál Monroe (David Lyons).

Kromě webizod a pilotu chce NBC od 25. února umožnit online sledování prvních deseti epizod, aby si fanoušci mohli seriál osvěžit nebo dohnat, co zatím nestihli zhlédnout, než se Revolution 25. března vrátí s druhou polovinou série.

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
ragelly

ragelly

Taky jsem zatím viděla jen to video z nbcčka, to u nás nejede. Možná pár dní počkat a pak to snad...
před 11 roky
medvidecek007

medvidecek007

video je už na spoilertv
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

přeju jim, abych se mýlila, ale nemyslím, že ty 4 měsíce pauzy lidi tráví sledováním dílů znovu a znovu,...
před 11 roky
Další články k tématu