27. 2. 2013

Archer dostává od FX pátou sérii!

Archer dostává od FX pátou sérii!

Stanice FX před pár minutami oznámila, že objednává pátou sérii svého kritiky oceňovaného animovaného komediálního seriálu Archer. Dobré zprávy světu sdělil Nick Grad, výkonný viceprezident programové skladby a vývoje stanice FX. Stanice si objednala třináctidílnou sérii.

Archera vytvořil Adam Reed ve spolupráci s Floyd County Productions. Čtvrtá řada je v plném proudu, zbývá odvysílat sedm nových epizod. Finále čtverky je stanoveno na jedenáctého dubna.

„Archer je jedna z nejlepších komedií současné televize,“ řekl Grad. „Adam Reed, Matt Thompson a celé neuvěřitelné osazenstvo, všichni jsou komediální géniové. Nejlepší však je, že nás za kvalitu fanoušci odměňují neupadajícím zájmem a že ratingy stále stoupají. O kvalitě Archera se nedá pochybovat.“

Seriál každý rok zaznamenává významný nárůst ve sledovanosti a ratinzích. Čtvrtá série trhá rekordy. V roce 2013 je zatím Archer druhým nejoblíbenějším kabelovým seriálem mezi muži (18–34 let), hned po The Walking Dead (Živí mrtví). Mezi mladými lidmi ve věku 18–34 let seriál zaznamenal obrovský nárůst (44%!) oproti průměru třetí série. K obrazovkám usedá každý týden 2,3 milionů diváků, z toho více než dva miliony patří do klíčové skupiny 18–49 let.

Nejlepší jsou ale srovnání s první řadou. Oproti ní se čtvrtá polepšila o 92% v celkovém počtu diváků, o 129% v dospělých 18–34 let, 159% u mužů 18–24, 128% u dospělých 18–49 let a o 160% u mužů 18–49 let (počítají se čísla sledovanosti za sedm dní od premiéry).


Sledujete Archera? Potěšila vás zpráva o páté sérii? Stoupá kvalita seriálu, jak to naznačuje nárůst sledovanosti?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu