23. 3. 2013

Kdy mají premiéru letní seriály od TNT?

Kdy mají premiéru letní seriály od TNT?

Americká kabelová stanice TNT vydala předevčírem tiskovou zprávu, ve které uvedla data, kdy se na televizní obrazovky vrátí oblíbené letní seriály Falling Skies, Rizzoli & Isles, Franklin & Bash, Perception a Major Crimes. Zároveň jsme se dozvěli i premiéry nových seriálů a pořadů…

TNT si na toto léto nachystala jeden nový skriptový dramatický seriál King and Maxwell, který bude mít premiéru v pondělí 10. června. V hlavní roli této kriminálky natáčené podle románů spisovatele Davida Baldacciho se objeví Jon Tenney a Rebecca Romijn. Ztvární neobyčejný pár soukromých detektivů, kteří v minulosti pracovali jako agenti tajné služby.

Z dalších novinek se pak na TNT objeví soutěžní reality show The Hero, kterou bude provázet Dwayne ‚The Rock‘ Johnson. Devět soutěžících bude plnit různé úkoly, které potrápí jejich mozky, svaly ale i morálku. Vítěz získá velkou cenu a titul „Hrdina“ („The Hero“). Premiéra nás čeká 6. června.

Nováčkem v programu TNT bude i další soutěžní reality show nazvaná 72 Hours, jíž bude provázet Brandon Johnson. Každý týden budou do divočiny vysazeny tři soutěžní týmy navzájem neznajících se lidí, jejichž jediné vybavení bude pouze jedna láhev vody a GPSka. Budou mít 72 hodin na to, aby jako první našli kufr se sto tisíci dolary. Premiéra prvního dílu je stanovena také na 6. června.

Poslední novinkou je neskriptový dramatický seriál s pracovním názvem Cold Justice. V něm budou dvě špičkové vyšetřovatelky Kelly Siegler a Yolanda McClary pomáhat policistům jednoho malého amerického městečka s vyšetřováním několika vražd. První díl bude odvysílán 27. srpna.

A v následující tabulce máme všechno hezky přehledně:

Seriál Série Datum premiéry
The Hero první 6. června
72 Hours první 6. června
Falling Skies třetí 9. června
Major Crimes druhá 10. června
King & Maxwell první 10. června
Rizzoli & Isles čtvrtá 18. června
Perception druhá 18. června
Franklin & Bash třetí 24. července
Cold Justice první 27. srpna

Na závěr této bleskovky tu máme ještě promo nazvané „Léto na TNT“:


Těšíte se na návrat starých známých seriálů od stanice TNT? Nebo vás zaujala nějaká novinka? Dejte nám vědět! :-)

(zdroj: Tisková zpráva TNT)

Další díly seriálu
  • Kdy mají premiéru letní seriály od TNT?
    (právě čteš)
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Sangaj

Sangaj

tak na ten se vazne tesim :-)
před 11 roky
Další články k tématu