26. 3. 2013

Lhářky obnoveny! A jako bonus dostanou spin-off!

Lhářky obnoveny! A jako bonus dostanou spin-off!

Dnes se to v seriálovém světě zajímavými zprávami a novinkami jen hemží. Třešničku na dortu a snad již tečku za dnešním dnem nyní přináší stanice ABC Family.

Kabelovka před pár minutami oznámila, že oficiálně objednává pátou sérii svého nejúspěšnějšího seriálu, dramatu Pretty Little Liars (Prolhané krásky). To ale není konec všech zpráv! Stanice ruku v ruce přidala informaci, že Lhářky budou mít od podzimu svůj spin-off!

ABC Family přeskočilo pilotovou fázi a šokovalo všechny tím, že si objednalo přímo seriál Ravenswood, který je spin-offem PLL. Seriál pochází ze stejné dílny, jako jeho úspěšný předchůdce – stojí za ním Warner Horizon Television a producentka Marlene King, která Lhářky vytvořila podle knižní předlohy.

Scénáře spin-offu se chopí showrunneři Lhářek, sama King, Oliver Goldstick a Joseph Dougherty. Příběh se bude odehrávat v Ravenswood, městečku nedaleko Rosewood, kde se soustředí PLL. Ravenswood již po několik generací sužuje smrtelná kletba. Pět neznámých lidí tato kletba spojí, společně se budou muset ponořit do záhadné a strašidelné historie města a odhalit původ kletby dřív, než bude pozdě.

Seriál bude mít premiéru již v říjnu letošního roku, stanice jej nasadí za každoročním halloweenským speciálem Lhářek. Zdroj uvádí, že letošní halloweenská epizoda bude sloužit k představení Ravenswoodu a jeho obyvatel.

„Pretty Little Liars je značka, která definuje naši stanici. Jsme pyšní na to, že budeme schopni tuto značku rozvíjet dvěma různými cestami – objednávkou další sezóny originálního seriálu a rozvinutím příběhu do spin-offu. Z Ravenswoodu se stane další seriál, který budete muset vidět!“ řekl v oficiálním vyjádření Michael Riley, prezident stanice ABC Family.

Edit: Stanice zároveň uvolnila první teaser k novému seriálu, na který se zde můžete podívat:


Lhářky jen tak z obrazovek nezmizí. Potěšila vás dnešní bleskovka? Těšíte se na nové epizody? Jak byste si předstaovali vývoj příběhu? A co spin-off, dáte mu šanci? Nebo se k němu stavíte spíše s rezervou?

(Zdroje: Deadline a oficiální tisková zpráva)

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře21zobraz všech 21 příspěvků
Ella88

Ella88

Upřímně jsem doufala, že seriál čtvrtou řadou zkončí, ale tak třeba nás překvapí. Spin-off zní zajímavě, ale...
před 11 roky
ragelly

ragelly

Video opravdu odstranili, teď už by to mělo zase fungovat :)
před 11 roky
bajam1

bajam1

a to já se na další řadu moc těším, jen doufám, že nebude až někdy za dva roky, už takhle čekat do června na...
před 11 roky
Další články k tématu