8. 4. 2013

Norma a Norman za rok znovu!

Norma a Norman za rok znovu!

Pouhé tři týdny stačily novince stanice A&E, dramatu Bates Motel, k tomu, aby si seriál vysloužil objednávku na druhou sérii.

Stanice dnes oznámila, že seriál obnovuje a objednává mu desetidílnou druhou řadu, která se do vysílání dostane v příštím roce.

Bates Motel si během svých prvních týdnů získalo přízeň kritiků i věrné publikum," řekl Bob DeBitetto, prezident a generální manažer A&E network. „Díky úžasnému scénáři a perfektním hereckým výkonům v čele s Verou Farmigou a Freddiem Highmorem jsme nadšení a zvědaví, kam Carlton a Kerry [Carlton Cuse a Kerry Ehrin, výkonní producenti a tvůrci seriálu, pozn. redakce] toto drama zavedou dál.“

Druhá série začne svou před-produkci již letos, předpokládá se, že stanice nové epizody nasadí do vysílání na začátku roku 2014.

Premiérový díl seriálu přilákal k obrazovkám čtyři a půl milionu lidí, z čehož dva a půl milionu patřilo do klíčových skupin 25–54 a 18–49 let. Tato čísla řadí Bates Motel na první příčku nejsledovanějších dramatických debutů stanice A&E v celé její historii.


Sledujete Bates Motel? Potěšilo vás, že seriál získal druhou sérii? Myslíte, že bude mít stále co říct?

(Zdroj: Deadline)

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Moty

Moty

Sice mě to potěšilo, ale nevim kam se to bude rozvíjet v další řadě, pokud to pořád pojede...
před 11 roky
Další články k tématu