1. 5. 2013

Herec z Lhářek odchází do spin-offu!

Herec z Lhářek odchází do spin-offu!

Vypadá to, že Hanna a Caleb spolu přece jen neskončí šťastně až na věky!

Herec Tyler Blackburn, který v hitu stanice ABC Family, dramatu Pretty Little Liars (Prolhané krásky) hraje přítele Hanny (Ashley Benson), je první obsazenou postavou v novém spin-offu seriálu, který nese název Ravenswood. Stanice zprávu oficiálně oznámila v úterý večer.

Stanice ABC Family skrze sociální média vypustila do oběhu o čtyřiadvacet hodin dříve zprávu, že se jeden z klíčových herců v PLL chystá odejít do Ravenswoodu. Nyní skrze Facebook a Twitter uvedla, že jde o Caleba.

Caleb Rivers se objeví v nadcházející čtvrté sérii PLL a do Ravenswoodu se přesune v tradiční lhářkovské halloweenské epizodě. Hned po tomto říjnovém PLL speciálu stanice odvysílá premiérový díl Ravenswoodu.

Šestadvacetiletý herec se ve Lhářkách objevuje již od první série, fanoušci jej tedy dobře znají. Ravenswood, jehož objednávku stanice oznámila minulý měsíc společně s obnovením PLL na pátou sérii, pochází z hlav výkonných producentů Lhářek, Marlene King, Olivera Goldsticka, Josepha Doughertyho a Leslie Morgenstein. V hlavních rolích se objeví pět vzájemně neznámých lidí, které spojí smrtelná kletba.

Zatím zůstává záhadou, jak Caleb zapadá do celé záhady Ravenswoodu, stejně jako to, jaká budoucnost čeká na jeho vztah s Hannou.

Čtvrtá série se na obrazovkách objeví již od 11. června.


Docela zásadní zpráva, co říkáte? Jste rádi, že Caleb zmizí z Lhářek? Těšíte se tímto castingem na Ravenswood ještě více? Nebo je to špatný tah, který PLL uškodí?

(Zdroj: TV Guide)

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře25zobraz všech 25 příspěvků
Sparkles

Sparkles

Hm, zrovna Hanna a Caleb jsou můj druhý nejoblíbenější pár a vůbec patří oba mezi mé nej charaktery...
před 11 roky
AnnieBlack★

AnnieBlack★

Tak to teda ne !!!!...Spousta herců hraje ve víc seriálech najednou a zvládají to tak proč ne...
před 11 roky
Nikuska181

Nikuska181

Ale on bude hrať v obidvoch seriáloch tú istú postavu, čiže nemôže byť aj tam aj tam. Ako ty...
před 11 roky
Další články k tématu