11. 5. 2013

Konečná zastávka pro Smash a The New Normal

Konečná zastávka pro Smash a The New Normal

Stalo se tak, jak jsme předpokládali. Ani hudební drama Smash, ani novinka The New Normal se obnovení nedočkají.

Stanice NBC v noci oficiálně oznámila, že oba seriály ruší.

Smash byl loni velkým hitem, mluvilo se o něm jako o dospělém Glee. Letos se však druhá řada vrátila s neviditelnými ratingy a sledovaností, což nakonec vedlo k odsunu seriálu z úterků na soboty. I když je Smash srdcovým projektem prezidenta NBC Boba Greenblatta, seriál se přesto zrušení nevyhnul.

Druhá série, která je nabitá hvězdnými hosty, má v průměru 0.8 rating a méně než 3 miliony diváků za epizodu. Seriál dokončí druhou řadu 26. května, kdy se v neděli odvysílá dvouhodinové finále. Podle tvůrců je poslední epizoda konstruována jako finále seriálu, fanoušci se tedy dočkají důstojného ukončení.

Stejný osud postihl také částečně autobiografickou novinku od Ryana Murphyho. The New Normal byl součástí úterního komediálního bloku, vysílal se společně se zrušeným Go On.

Bez předskokana The Voice seriál utrpěl, stejně jako zbytek NBC komedií, a ratingy se zmenšovaly. I když bylo dubnové finále konstruováno jako částečné finále seriálu, tvůrci se nechali slyšet, že by druhá série sledovala nově sezdaný pár a výchovu jejich syna.

NBC už tedy rozhodla o osudu většiny svých seriálů. Zbývá pouze drama Hannibal a komedie Save Me. Druhé zmíněné je téměř jistě mrtvé, Hannibal má taky nahnuto, zahraniční média se přiklání spíše ke zrušení. Osud této dvojice však pravděpodobně nebude odtajněn ani během Upfronts, budeme si na rozhodnutí počkat ještě déle.


Smash a The New Normal končí. Sledovali jste? Mrzí vás jejich ukončení?

(Zdroje: THR, THR 2)

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
Nikuska181

Nikuska181

TNN malo zrušenie isté a ono to je len taká milá sladučká oddychovka. Ja som v tom aj tak ešte pozadu,...
před 11 roky
dagsoftware

dagsoftware

Pán Boh zaplať za zrušenie New Normal.
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

smash mě těší. já to předpovídala, že safran ten seriál zmrví jako gg, což se přesně stalo. i sama...
před 10 roky
Další články k tématu