18. 7. 2013

Heroes (Hrdinové) opět ožívají

Heroes (Hrdinové) opět ožívají

Už uplynuly tři dlouhé roky od doby, kdy jsme naposled viděli všemohoucího Petera Petrelliho a nezničitelnou roztleskávačku Claire. Seriál Heroes (Hrdinové) skončil po čtyřech letech a obsahoval cliffhanger, který fanoušky nadzvedl ze židle.

Nyní budou mít tito lidé možnost dozvědět se, jak to bylo dál. I když trošku jinak, než jak asi čekáte. Seriál Heroes skončil a prozatím ho nikdo neplánuje obnovit, nechystá se dokonce ani film. Nicméně bylo oznámeno, že se oblíbení hrdinové vrátí alespoň v komiksové podobě.

Nový komiksový seriál bude tvořit Culle Bunn, který již dříve spolupracoval s Marvelem i DC. V současnosti vzniká jeho The Sixth Gun u Oni Press. „Pro mě to znamená, že vezmu jejich příběh a budu pokračovat tam, kde seriál skončil. Bude to jízda hned od prvního čísla. Hodně budu vycházet z toho, co jsme viděli v seriálu. Docela významně to změním, ale dá se říct, že jde vlastně o pokračování seriálových Hrdinů.“

Prozatím nebyly zveřejněny další informace, neví se ani, kdo bude komiks ilustrovat nebo kdy přibližně vyjde. Podle Bunna se však fanoušci mají připravit spíše na rozvíjení postav, než na velké hrdinské příběhy, které se odehrávaly v seriálu. „Všechny postavy jsou rovnocenné, ovšem každé číslo se pravděpodobně bude soustředit na jednu nebo dvě postavy více, ostatní budou spíše v pozadí.“


Jste rádi, že se alespoň díky komiksu dozvíte, jak svět reagoval na veřejné přiznání Claire? Budete tyto komiksy číst?

(Zdroj: THR)

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
zuziiicek17

zuziiicek17

Ach , ja som sa uz tesila ,ze to bude fakt pokracovat v serialovej podobe . no skoda ...aj ked posledne...
před 10 roky
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

Super, lepší, než kdyby to bylo navždy s otevřeným koncem :) snad se to povede zrealizovat aspoň...
před 10 roky
Michalenka

Michalenka

Takze zas nic pro typickeho ceskeho clovicka:/
před 10 roky
Další články k tématu