1. 8. 2013

24: Live Another Day - Mary Lynn Rajskub (Chloe) se vrátí!

24: Live Another Day - Mary Lynn Rajskub (Chloe) se vrátí!

Ti z vás, kteří jásali nad zprávou, že se v příštím roce vrátí na scénu agent Jack Bauer (Kiefer Sutherland) mohou zajásat znovu. Nová sezóna 24 s podtitulem Live Another Day totiž nebude ochuzena ani o další dlouholetou postavu. K Jackovi se nepřipojí nikdo jiný, než šikovná systémová analytička a velká kamarádka Chloe O'Brian (Mary Lynn Rajskub), která mu několikrát zachránila život (a on jí).

Oblíbenkyně fanoušků Mary Lynn Rajskub se tak stala první potvrzenou členkou původního obsazení, která svůj návrat potvrdila. Zatím neoficiálně se hovoří o dalších lidech, mezi nimiž nechybí třeba Kim Raver (Jackova láska Audrey). Rajskub k oznámení své účasti, které proběhlo na TCA, dodala, že je nadšena z toho, že bude znovu pracovat s Howardem Gordonem, ostatními scénáristy a samozřejmě Kieferem. Má postava se může dál významně vyvíjet, chystám se brzy vylepšit svou práci s počítači, doplnila žertem.

Příběh nové sezóny 24 se bude odehrávat několik let po událostech z 8. sezóny. Na časté otázky fanoušků na formát bylo znovu odpovězeno, že děj v reálném čase bude dodržen a jelikož bude natočeno pouze 12 epizod, tvůrci hodlají přeskakovat určité časové úseky. V Praxi se tedy děj například bude odehrávat v určitou hodinu, následně se v další epizodě posuneme o dvě hodiny dopředu a opět se pojede v reálném čase.

Novou sérii budou produkovat staří známí a veteráni týmu 24. Chybět mezi nimi nebude již zmiňovaný Howard Gordon, dále pak Evan Katz, Manny Coto, David Fury, Robert Cochran, Brian Grazer, Jon Cassar a také Kiefer Sutherland.


Máte radost z toho, že se vrací tento cenami ověnčený hit? Co říkáte na to, že bude mít Jack k ruce opět svou spolehlivou kolegyni Chloe? Koho dalšího byste chtěli znovu vidět?

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
Mr.Gogo

Mr.Gogo

Super škoda že k nám nedorazila ešte ani 8 séria a pritom ju Fanda sľúbila na jar. Osobne si myslím že...
před 10 roky
VanThomass

VanThomass

Mr.Gogo: Tak myslím, že Miami už se asi nevrátí, každopádně já ji měl z té trojky CSI nejraději, škoda...
před 10 roky
Mr.Gogo

Mr.Gogo

VanThomass tak to je škoda ja som pozeral všetky CSI odkedy zrušili Miami nepozerám ani jednu. Mali nechať...
před 10 roky
Další články k tématu